Den Haag,
09
december
2019
|
14:45
Europe/Amsterdam

Open Stagedagen op drie parken van Landal GreenParks

In plaats van een stand op de stagemarkten van scholen, heeft Landal GreenParks dit jaar studenten uitgenodigd om zelf een dag op de parken te komen kijken. Zo’n 450 studenten, allen afkomstig van verschillende MBO-opleidingen, brachten de afgelopen weken een bezoek aan de Landal-parken Miggelenberg en Rabbit Hill op de Veluwe en Aelderholt in Drenthe.

In voorgaande jaren namen recruiters van Landal GreenParks deel aan de stagemarkten die opleidingen in eigen huis organiseerden. Maar tussen het aanhoren van een enthousiast verhaal of het zelf kunnen ervaren, zit nogal een verschil. Daarom werden dit jaar de ‘rollen’ omgedraaid. Studenten van de MBO-opleidingen Travel & Hospitality, Leisure & Hospitality en Facilitair waren te gast op drie parken van Landal GreenParks. In totaal 450 studenten van 10 scholen in Nederland hebben de stagemarkten bezocht.

“De studenten waren enorm enthousiast. Twintig van hen hebben zelfs al direct gesolliciteerd,” aldus Remko Vogelaar, Student Recruiter bij Landal GreenParks. “Maar ook onze eigen collega’s vonden het geweldig om mee te werken. Van alle parken hebben collega’s zich ingezet, er waren zelfs collega’s van onze Duitse en Oostenrijkse parken aanwezig. Het was een groot succes en gaat zeker een vervolg krijgen.”

De volgende scholen waren te gast op de parken van Landal GreenParks: ROC Mondriaan Den Haag, Curio Bergen op Zoom, MBO Rijnland uit Leiden, ROC Midden-Nederland uit Nieuwegein, Landstede uit Zwolle, ROC Aventus uit Apeldoorn, RijnIJsel uit Arnhem, ROC Rivor uit Tiel, ROC Nijmegen uit Nijmegen en Noorderpoort College uit Groningen.