Sevenum,
06
december
2019
|
13:01
Europe/Amsterdam

Ontmoet de populairste TikTokkers op Landal Domein de Schatberg

Meet & Greet FEC Sevenum zondag 15 december 12:00 -15:30 uur

In het weekend van zondag 15 december zijn bekende internationale TikTokkers te gast op Landal Domein de Schatberg. Bij het Fun & Entertainment Center Sevenum zijn de 40 populairste TikTokkers zoals @markie.ly, @sidneydunk, @yazidzohri, @casforyou, @ninatokaya en @indigojael met miljoenen volgers aanwezig. Tijdens de Meet & Greet in FEC Sevenum op zondag 15 december van 12.00 tot 15.30 uur kunnen belangstellenden met de nieuwe jeugdhelden video’s maken. Daarnaast kunnen er vragen worden gesteld en kan men met de TikTokkers op de foto.

Ronald Hoppzak, eigenaar van De Schatberg: ”Voor mij is Tiktok wel bekend, mijn kinderen gebruiken de app ook, maar dat het zo enorm groot is was wel nieuw voor mij. Het is uniek dat we zo’n internationaal event hebben bij ons op de Schatberg & FEC Sevenum in samenwerking met Creator Network. Mijn eigen kinderen kunnen in ieder geval niet wachten om de TikTokkers zelf te ontmoeten. De TikTokkers logeren het weekend in de aan het water gelegen 32-persoons groepshotel, een luxe accommodatie en zeer geschikt voor zo’n grote groep.”

TikTok

Kinderen, tieners en jong volwassenen laten steeds vaker Instagram, Snapchat en Facebook links liggen en stappen over naar het sociale medium TikTok. TikTok is één van de meest opkomende en populaire apps met wereldwijd meer 1,5 miljard downloads.

TikTok is een gratis app voor iOS en Android. Gebruikers filmen zichzelf terwijl ze dansen, playbacken, zingen of humoristische content maken. De video’s kan men zelf bewerken met effecten en filters. De video heeft een lengte van ongeveer 15 seconden. Medegebruikers kunnen reageren op de filmpjes en ze liken. De TikTok video’s kunnen ook worden doorgeplaatst naar andere social kanalen zoals Facebook of Instagram. Met 800 miljoen maandelijkse actieve gebruikers is TikTok een populairder platform dan Linkedin, Twitter, Pinterest en Snapchat. Tweederde van de gebruikers is onder de 30 jaar.