Leidschendam,
23
januari
2018
|
16:53
Europe/Amsterdam

Omnitraveler naar Landal Hochmontafon

Na een eerder verblijf bij Landal Brandnertal en Landal Winterberg valt ook voor de Kerstvakantie (2017) de beslissing onze dagen in de sneeuw in een Landal park door te brengen. Landal Hochmontafon om precies te zijn. Vanuit het Zuiden des lands stappen we in alle vroegte in de auto. Op naar Oostenrijk, op naar Landal.

Sneeuw

Onderweg vraagt een (net) 7-jarige zich af of er wel sneeuw ligt. Ik kan me haar bedenkingen goed voorstellen. Nergens op de Duitse Autobahn is ook maar een vlokje sneeuw te bekennen. Sterker nog, het is niet eens koud. Mijn nieuwe ski-jack kan ik bij de verschillende stops simpelweg in de kofferbak laten liggen. Toch geen witte kerst?

Aan het eind van de middag bereiken we Voralberg waar de eerste velden die niet groen maar wit kleuren. “Yes!,” klinkt het opgelucht vanaf de achterbank. Niet veel later ritsen we onze jassen dicht en kruipen we weg in onze kragen. De sneeuw kraakt onder onze schoenen. Het is fris, zo op 1450 meter hoogte. “Sneeuw!” Lees alle verhalen van Eva Hopstaken op www.omnitraveler.nl