Zutendaal Belgie,
21
augustus
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Olympisch zwemmer Kyle Stolk geeft zwemclinic voor Right To Play op Landal Mooi Zutendaal

Zondag 27 augustus op Landal Mooi Zutendaal

In het weekend van 26 en 27 augustus valt er extra veel te beleven op Landal Mooi Zutendaal. De activiteiten op het park staan het hele weekend in het teken van Right To Play, de internationale organisatie die zich inzet voor het recht van ieder kind om te sporten en te spelen. Een van de activiteiten is de zwemclinic van Olympisch zwemmer Kyle Stolk op zondag 27 augustus waar jong en oud aan deel kunnen nemen.

Speciaal voor dit weekend is voor gasten en belangstellenden uit de omgeving van het park een mooi programma samengesteld. Een van de activiteiten is de Right To Play veiling op zaterdag 26 augustus in 'House of Harmony', de grote tent in de buitenspeeltuin. Daarbij zijn vele mooie prijzen te winnen, waaronder een regio- en een relaxpakket met mooie prijzen, de hoofdprijs is een weekendverblijf op Landal Mooi Zutendaal.

Zwemclinic Kyle Stolk – zondag 27 augustus“Hoogtepunt is de zwemclinic op zondag 27 augustus gegeven door Olympisch zwemmer Kyle Stolk. Kyle vertegenwoordigde Nederland op de 4 x 200 meter vrije slag tijdens de Olympische Spelen in Rio en behaalde eerder deze maand nog een bronzen medaille op de 100 meter wisselslag tijdens de wereldbekerwedstrijden korte baan. De gehele opbrengst van de activiteiten is bestemd voor Right To Play”, aldus Frank Bulthuis, general manager van Landal Mooi Zutendaal.

Landal heeft al enkele jaren een actieve samenwerking met Right To Play; diverse bekende sporters organiseren clinics op de parken van Landal, en gedurende het hele jaar staan vele activiteiten in het teken van Right To Play. ‘Samen spelen = samen sterk’ is het motto van de succesvolle samenwerking. Right To Play zorgt voor sport en plezier van kinderen in moeilijke situaties ver over de grenzen en Landal zorgt voor sport en spel voor kinderen dichtbij.