Den Haag, The Netherlands,
27
oktober
2023
|
10:14
Europe/Amsterdam

Nominaties voor talent drie Drentse parken van Landal GreenParks bij Recreatieverkiezing van FNV Recreatie

In de categorie Talent bij de Recreatie Verkiezingen 2023/2024 van FNV Recreatie gaat de eindstrijd tussen drie genomineerden. Bijzonder is daarbij dat alle drie de kanshebbers werken bij Drentse parken van vakantieaanbieder Landal GreenParks. 

De jury gaat uitmaken wie op woensdag 6 december als winnaar eindigt: Maaike van der Molen (Landal Drentse Lagune), Joyce Hansler (Landal Aelderholt) of Julia Kuijpers (Landal Hunerwold State). De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking op de Dag van de Recreatie in Archeon, Alphen aan de Rijn. Dan wordt ook de winnaar in de categorie Beste Leerbedrijf bekend; de strijd gaat tussen Buitenplaats Beekhuizen, Thermae 2000 en Recreatiepark TerSpegelt. De genomineerden in de categorie Beste Praktijkopleider in de recreatie worden binnenkort bekend gemaakt.

De vakjury die de uiteindelijke winnaars kiest, bestaat uit: Johan Bijlsma (FNV Recreatie), Alwin Mulder (S-BB), Peter Verhaaf (TOP Animation), Herbert van Oord (HISWA-RECRON), Margreet Toonen (De Rooi Pannen) en het winnende leerbedrijf 2022/2023: Familie Resort Molenwaard. 

Over de verkiezing

FNV Recreatie organiseert de verkiezingen uit naam van Stichting Sociaal Fonds Recreatie (SFRecreatie) in samenwerking met sociale partners, namelijk HISWA-RECRON en CNV Vakmensen. Met deze verkiezingen kunnen ambitieuze praktijkbegeleiders, ondernemers en recreatiemedewerkers uit het hele land hun talent tonen. Hiermee laten ze zien dat ze een voorbeeld zijn van goede praktijkbegeleiding in de branche én staat het bedrijf in de spotlights bij (toekomstige) medewerkers. Men kan voor de verkiezing in aanmerking komen door voorgedragen te worden of zichzelf kandidaat te stellen. De vakjury nomineert er vervolgens drie per categorie. Voor de verkiezingen Leerbedrijf worden de genomineerden bezocht door de jury.

Deel deze release