Leidschendam,
10
november
2019
|
08:32
Europe/Amsterdam

Subtropische ‘Nieuwjaarsplons’ op Landal Het Vennenbos

Op donderdag 2 januari (2020), in de tweede week van de kerstvakantie, organiseren Landal GreenParks en Telekids voor de zevende keer de ‘Nieuwjaarsplons’ op Landal Het Vennenbos in Hapert (N-B). De Nieuwjaarsplons wordt een feestelijk en ludiek evenement voor kinderen en hun familie om het nieuwe jaar in te luiden. Voor deze editie zijn de RTL Telekids helden Raak!, Fien & Teun en Story Zoo aanwezig en wordt er gedanst op de muziek van de Telekids Discoshow. Gasten kunnen meezingen en dansen met de Telekids Musicalschool op het Telekids Go lied. Natuurlijk is Landal mascotte en televisiester Bollo van de partij samen met Puk & Pelle, de vrienden van Landal Het Vennenbos.

Tijdens de Nieuwjaarsplons kunnen kinderen en hun familie in het vernieuwde Subtropische Zwemparadijs samen de start van het nieuwe jaar vieren. Daarnaast is er gedurende de hele dag een feestelijk programma voor de parkgasten van Landal Het Vennenbos samengesteld, met diverse activiteiten op verschillende momenten van de dag. De Plaza van het park is het decor van diverse optredens en Meet & Greets.

Nieuw: Surfers Splash Bay

“Het wordt weer een geweldig kinderfeest. Wij organiseren voor de zevende keer de Nieuwjaarsplons samen met RTL Telekids. Dit jaar wordt het helemaal een onvergetelijke kerstvakantie voor onze gasten, want ons Subtropisch Zwemparadijs heeft een volledig nieuwe aanbouw gekregen met een interactieve waterplayground van 650 m2 ” aldus Jeffrey Stultjens, General Manager van Landal Het Vennenbos. “Hier vind je Surfers Splash Bay, een gaaf eiland in de stijl van stoere surfers, waar kinderen van de glijbanen kunnen roetsjen, onder de watersproeiers rennen, spelen met waterspeelelementen en klimmen over de waterspeeltoestellen.”

Het evenement is alleen toegankelijk voor gasten die een verblijf op Landal Het Vennenbos hebben geboekt. Kijk voor meer informatie op www.landal.nl/nieuwjaarsplons