Leidschendam,
17
februari
2016
|
01:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe parkshop Landal Miggelenberg

Nieuwe formule verhoogt vakantiebeleving

Landal Miggelenberg heeft een totaal vernieuwde Parkshop in gebruik genomen. Niet alleen kreeg het winkelinterieur een volledige metamorfose, boodschappen doen gaat op een heel ander manier, doordat de gasten veel van de producten zelf scheppen en tappen. Dat is leuk en versterkt de vakantiebeleving.

Het scheppen en tappen van producten zoals zuivel, cereals, wijn, noten, en zelfs haardhout is niet alleen avontuurlijk, maar er zit ook een duurzaamheidsaspect aan: minder verspilling en minder verpakkingen. De vakantieboodschappenwinkel biedt (h)eerlijke verse ingrediënten als duurzame- en streekproducten en verantwoorde vlees en vis. Voor wie niet zelf wil koken, zijn er verse maaltijden bereid om mee naar de vakantiebungalow te nemen. Er zijn versgebakken broodspecialiteiten uit eigen bakkerij en verse koffie-to-go voor de wandeling terug naar de bungalow. Kinderen hebben een eigen winkelroute. Ze worden onderweg uitgenodigd om hapjes te proeven en kunnen bijvoorbeeld hun eigen hagelslag tappen. Na afloop van het winkelavontuur mogen ze een skelter met aanhanger lenen om de boodschappen naar de bungalow te brengen.

Parkshopmanager Rob Elferink staat te glunderen bij het nieuwe winkelinterieur. Na een intensieve voorbereiding kan hij met zijn team de gasten welkom heten in de volledig vernieuwde ruimte, die is opgebouwd rondom een centrale balie voor brood en talloze versproducten.

Beleving centraal

“In onze Parkshop vind je alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf, maar onze kracht zit vooral in beleving en ontdekken, en daar hebben we een leuk concept voor ontwikkeld. Zo wordt ook het boodschappen doen onderdeel van de vakantiebeleving,” vertelt Marloes Immerman, Corporate Manager Retail van Landal GreenParks. “We gaan de nieuwe formule gedurende zes maanden intensief testen. Daarna kijken we hoe en waar we nog meer van dergelijke vakantieboodschappenwinkels kunnen openen.”