Leidschendam,
22
december
2017
|
09:54
Europe/Amsterdam

Nieuwe luxe appartementen Oostzeekustpark Landal Travemünde nú boekbaar

Eerste gasten worden eind maart 2018 ontvangen

Landal Travemünde, één van de tien Duitse vakantieparken van Landal GreenParks, wordt uitgebreid met een nieuw 'Waterfront', bestaande uit luxe appartementen met zeezicht en comfortabele duinvilla’s. Het nieuwe Waterfront vormt een uitbreiding van de bestaande 105 bungalows. De eerste nieuwe appartementen zijn vanaf 22 december te reserveren voor aankomsten vanaf eind maart 2018.

Het populaire vakantiepark Landal Travemünde is gelegen op het groene schiereiland Priwall,ten oosten van de levendige badplaats Travemünde aan de Oostzeekust. Het nieuwe Waterfront

zal na de complete realisatie bestaan uit 97 luxe appartementen met zeezicht voor 2 tot 8 personen en 50 duinvilla’s voor 4, 6 en 8 personen. Ook komt er een fraaie promenade met winkels en restaurants.

Penthouses

Eind maart 2018 kunnen de eerste 33 moderne en luxe appartementen aan de promenade naast het strand door gasten in gebruik worden genomen. De appartementen zijn beschikbaar in de typen luxe en comfort. Op de bovenste verdieping zijn luxe penthouses gerealiseerd. Het aantal appartementen op het park wordt de komende jaren fasegewijs verder uitgebreid.

Ontspannen aan zee

Het rustige Landal Travemünde ligt op 519 kilometer afstand van Utrecht. Het schiereiland Priwall, waar gekleurde vissershuisjes het straatbeeld bepalen, is te bereiken met een pontje. Er zijn volop watersport-mogelijkheden en op het brede zandstrand aan de Oostzee is het heerlijk genieten. In de omgeving zijn talloze mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. Ook golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op een van de golfbanen rond het vakantiepark.

www.landal.nl/parken/travemunde/waterfront