Hoenderloo,
14
juni
2016
|
15:17
Europe/Amsterdam

Nieuwe ‘Droomboom’ biedt gasten een onvergetelijke vakantie op niveau

Op Landal Miggelenberg is de eerste boomwoning van Landal GreenParks officieel in gebruik gesteld. De feestelijke opening werd gisteren verricht door algemeen directeur Thomas Heerkens van Landal GreenParks en Klaas Odink, directeur van Van Wijnen Recreatiebouw. In het bijzijn van de winnaar van de prijsvraag ‘Verzin een mooie naam voor de boomwoning’, Thijs Bernardus, werd de naam ‘Droomboom’ feestelijk onthuld, waarbij 60 schoolkinderen van basisscholen De Eendracht en de Zonnewende uit Apeldoorn getuige waren.

De ‘Droomboom’ staat op ca. 3 meter hoogte en heeft de uitstraling van een echte boomhut. Via de trap, die uitkomt op een groot terras, kom je in de woning. Kinderen kunnen via een glijbaan weer naar beneden. Vanbinnen is de boomwoning volledig ingericht voor vier personen; twee volwassenen en twee kinderen. De authentieke inrichting past goed bij sfeer en uitstraling van de boomwoning en vanuit de uitkijktoren in de woning hebben gasten een fantastisch uitzicht over de bossen van de Veluwe.

“Deze unieke boomwoning past helemaal bij Landal: midden in de natuur, waar veel te ontdekken valt. ‘Onvergetelijke vakanties zitten in onze natuur’ is onze drijfveer bij Landal en deze boomwoning is daar een prachtig voorbeeld van. Veel gezinnen gaan hier een mooie vakantie beleven, waaraan ze nog lang met plezier zullen terugdenken. Bovendien is het een mooi voorbeeld van hoe we met een partner als Van Wijnen innoveren en zo de Veluwe aantrekkelijk houden,” aldus Thomas Heerkens van Landal.

Klaas Odink van Van Wijnen sprak van een uniek project: “In ons 25-jarige samenwerking met Landal is dit toch wel de meeste bijzondere woning die wij hebben gebouwd. Gastbeleving, functionaliteit en duurzaamheid komen hier samen.”

De komende twee weken wordt er proefgeslapen in de boomwoning; op 1 juli a.s. arriveren de eerste gasten. Reserveren van de boomwoning is mogelijk op www.landal.nl.

download
Droomboom Landal Miggelenberg.mp4

Eerste boomwoning op Landal Miggelenberg