Den Haag, The Netherlands,
12
december
2022
|
07:16
Europe/Amsterdam

Nieuw vakantiepark in omgeving fraai vestingstadje: Landgoed Bourtange

Vlakbij het bekende vestingstadje Bourtange in Oost-Groningen wordt bij het plaatsje Sellingen een nieuw recreatiepark ontwikkeld, prachtig gelegen in het groen van de regio Westerwolde. Van Leeuwen Recreatie ontwikkelt hier 140 luxe en energiezuinige lodges en villa’s voor 2, 4, 6 of 8 personen. De woningen worden te koop aangeboden aan particuliere investeerders door Landal Makelaardij en Vakantiemakelaar. 
Na oplevering verzorgt Landal GreenParks het beheer en de verhuur.

Landal Landgoed Bourtange wordt omringd door indrukwekkend natuurschoon en verschillende bossen. De omgeving is rijk aan wandel- en fietsroutes en heeft het langste mountainbike routenetwerk. Door de ontwikkeling van campingterrein naar natuurlijk recreatiepark geeft het landgoed een unieke positie in de regio Westerwolde. De kwalitatief hoogwaardige vakantievilla’s zijn werkelijk van alle gemakken voorzien, bieden een hoge mate van privacy en worden compleet ingericht en gestyled opgeleverd, klaar voor de verhuur. 
De architectuur van de woningen sluit naadloos aan op het parkachtige karakter. In fase 1 van het park worden 11 verschillende types ontwikkeld voor 2, 4, 6 en 8 personen. Materialen en kleuren zijn zorgvuldig uitgekozen om samen te smelten met de omgeving van Landgoed Bourtange. Vlakbij de entree van het landgoed komt de nieuw te bouwen centrumvoorziening. Het stijlvolle gebouw past qua architectuur prachtig bij de diverse woningen. In en rond het gebouw vindt men receptie, restaurant, speelplaatsen voor de kinderen, een groot terras en een winkeltje met lokale producten.

Bourtange en omgeving

Landal Landgoed Bourtange ligt op steenworp afstand van Bourtange, een uniek vestingstadje met een bewogen geschiedenis. De vorm van de grachten en muren waren de veiligste manier om Bourtange te beschermen. De vesting, uit 1742, is recent volledig gerestaureerd. Je vindt hier veel bijzondere huizen en gebouwen uit die tijd. De jaarlijkse kerstmarkt trekt 40.000 bezoekers.

Ook is er veel kunst en zijn er culturele festivals in de omgeving te vinden en zijn activiteiten in steden als bijvoorbeeld Emmen of over de grens in Duitsland makkelijk en snel bereikbaar. Groningen (66 km) ligt binnen een straal van nog geen uur rijden en het dorpje Bourtange (11 km) is een echte highlight.

Verkoopinformatie over de recreatiewoningen op Landal Landgoed Bourtange is te vinden op

Landalmakelaardij.nl en Vakantiemakelaar.nl