Leidschendam,
01
mei
2018
|
16:00
Europe/Amsterdam

Nieuw! Ronde van Limburg Cycling Tour

Fietsen bij Landal Mooi Zutendaal - Zondag 10 juni

Op zondag 10 juni wordt 67e editie van de Ronde van Limburg voor profrenners gereden. De dag ervoor staat de gloednieuwe ‘Ronde van Limburg Cycling Tour’ voor wielertoeristen op de agenda. Een nieuwe toertocht in een schitterende omgeving.

De deelnemers leggen bovendien de belangrijkste en mooiste delen van het parcours af dat de profrenners voorgeschoteld krijgen. “Je kan kiezen uit een afstand van 90 of 125 km“, stelt Geert Smets van organisator SMB. “Afhankelijk van de gekozen afstand passeert het parcours onder meer over de Slingerberg van Kanne, door het kasteel van Alden Biesen in Bilzen, over de kasseistroken van Mettekoven, Manshoven, Op de Kriezel, de Oude weg naar Heks, over de Burchtheuvel en Kleine Veldsteeg in Borgloon, om uiteindelijk aan een aanvaardbare gemiddelde snelheid aan te komen in Zutendaal.” Er is ook een familietocht voorzien van 25 km, voor jong en oud, om en rond de groene omgeving van Zutendaal.

De deelnemers kunnen douchen bij Landal Mooi Zutendaal, om daarna in het gezellige parkrestaurant met terras van een heerlijk pastabuffet en een drankje na te genieten. Keuze uit verschillende koolhydraatrijke pasta’s en lekkere sauzen met alles er op en er aan voor slechts 10 euro! Daarbij nog een passend drankje. Aan het parkrestaurant is er een bewaakte fietsenstalling voorzien.

Lees het hele verhaal op www.velofans.be.