Ouddorp,
10
juli
2017
|
17:16
Europe/Amsterdam

Nieuw op Landal Strand Resort Ouddorp Duin: zwembad, strandtheater en restaurant 'Bij Marc'

Op Landal Strand Resort Ouddorp Duin zijn op 8 juli het nieuwe zwembad, strandtheater en restaurant 'Bij Marc' op feestelijke wijze geopend.Dat gebeurde op het plein bij de centrale voorzieningen, met een foodtruckfestival, live muziek en diverse clinics. Het strandpark, gelegen op het populaire Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee, ligt op een prachtige locatie in de duinen, op steenworp afstand van het strand.

 Sinds de opening op 1 juli 2016 is het park uitgebreid met 88 accommodaties, een overdekt zwembad met peuterbad en een bad met speeltoestellen voor de kinderen.

Restaurant 'Bij Marc'

Het interieur van restaurant ‘Bij Marc’ heeft een stoere, industriële en sfeervolle uitstraling. Eyecatchers van de open keuken zijn de rotisserie en de grote houtskooloven waarop de specialiteiten - kip en steak - worden bereid. In het restaurant is tevens een uitgebreide take away aanwezig voor snacks en versgebakken pizza’s. Gasten kunnen hier zeven dagen per week genieten van een drankje bij de open haard, een lunch op het terras of een diner met uitzicht op het speelduin.

Strandtheater De Houten Kaap

De Houten Kaap is een multifunctioneel strandtheater waar jong en oud kunnen genieten van mooie voorstellingen, muziekoptredens, cabaret en dans. Daarnaast worden er verschillende workshops en cursussen gegeven, zoals fotografie, (kinder)yoga, theater en schilderen. Het strandplein voor De Houten Kaap wordt in de zomer gebruikt voor de verschillende events, zoals het foodtruckfestival, openluchtbioscoop en diverse muziekfestivals.

Duurzaamheid en samenwerkingen met de regio

General Manager Marit Mulders: “Bij de ontwikkeling van de nieuwe faciliteiten is rekening gehouden met duurzaamheid. Het groene sedumdak van het restaurant- en zwembadgebouw ziet er niet alleen natuurlijk uit, maar heeft een isolerende functie en langere levensduur. Samen met de 96 zonnepanelen zorgt het voor de nodige energiebesparing. Bij de (openings)festiviteiten en activiteiten in het strandtheater werken we nauw samen met onze partners uit de regio, die ook betrokken zijn bij de uitvoering van het Fun & Entertainment programma.”

Programma en verdere info is te lezen op www.ouddorp-duin.nl of op de facebookpagina.