Den Haag, The Netherlands,
08
juli
2022
|
11:37
Europe/Amsterdam

Nieuw: Luxe vierpersoons gamevilla en bikepark op Landal Kasteeldomein De Cauberg

Landal Kasteeldomein De Cauberg in Valkenburg heeft een luxe vierpersoons vakantievilla ontwikkeld, die is uitgerust met een speciale gamekamer. Deze is voorzien van een chill bank, zitzakken en alles voor de echte gamer! Zo staat er een OLED 72 inch TV, Bernax GT Race Simulator, Playstation 5 met 2 controllers, Xbox series S console en een salontafel met dambord.

Behalve de speciale gamekamer is de vrijstaande villa opvallend luxe uitgerust met twee slaapkamers, twee badkamers (waarvan 1 met bubbelbad), een vierpersoons sauna, wasmachine en wasdroger. De digitale TV is uitgerust met o.a. Film 1 en Ziggo Sport. De tuin is voorzien van luxe tuinmeubilair en een trampoline. Later dit jaar volgt een tweede gamevilla.

Nieuw: Bikepark Cauberg

Vanwege de ligging op de top van de Cauberg – dé wielerberg van Nederland – heeft Landal Kasteeldomein De Cauberg jaarlijks duizenden fietsliefhebbers te gast, variërend van trainingskampen voor deelnemers aan de vele wielerklassiekers, tot fiets- en wielrenclubjes die mooie tochten komen maken. Maar ook voor gezinnen met kinderen zijn er op een gewone stadsfiets voldoende mogelijkheden voor mooie tochten. Sinds kort beschikt het vakantiepark over Bikepark Cauberg, een kort mountainbike parcours met verschillende uitdagende obstakels. Je vindt er singletracks, een skills parcours, houten vlonders, drops en nog veel meer. Alles is lekker compact bij elkaar en geschikt voor alle niveaus.

Meer informatie over de gamevilla en fietsen bij Landal Kasteeldomein De Cauberg in Zuid Limburg is te vinden op www.landal.nl/parken/kasteeldomein-de-cauberg.

Deel deze release