Den Haag, The Netherlands,
07
november
2022
|
11:42
Europe/Amsterdam

Nieuw luxe vakantiepark in Noord-Brabant: Landal Grotelsche Heide

In het Brabantse land, in een groene oase te midden van eeuwenoude dorpen als Bakel, Gemert en Aarle-Rixtel, wordt een nieuw vakantiepark ontwikkeld met 136 luxe recreatiewoningen: Landal Grotelsche Heide. De woningen worden gebouwd door Ontwikkelingsmaatschappij Grotelsch B.V. en verkocht via Landal Makelaardij en Vakantiemakelaar. Na oplevering worden de recreatiewoningen verhuurd door Landal GreenParks.

Landal Grotelsche Heide krijgt 136 hoogwaardige, duurzame en energiezuinige recreatiewoningen. In het lichte, ruimtelijke centrumgebouw, dat is geïnspireerd op een authentieke Brabantse hoeve, zijn de receptie, een speelaccommodatie, een koffie & broodjescorner en het zwembad gehuisvest.

Er komen alleen woningen met het label Luxe en Extra Luxe Wellness, in 4-, 6- en 8-persoons uitvoeringen. De woningen met het label Luxe hebben een inpandige sauna, de Extra Luxe Wellness-woningen beschikken over een buitensauna en dito douche. Voor de bouw worden duurzame materialen gebruikt. Alle woningen hebben twee eigen parkeerplaatsen en een eigen laadpaal voor elektrische auto’s en fietsen. Het gehele park is gasloos.

Op dit moment loopt de vergunningsaanvraag en het verkoopproces start begin november. Naar verwachting kunnen tweede kwartaal 2023 de bouwactiviteiten voor fase 1 starten. Die betreft ca. 70 woningen plus het centrumgebouw.
Bij aankoop van een woning ontvangen kopers een cadeaubon voor een diner bij restaurant Goud van Herman den Blijker & Nick de Kousemaker (www.restaurantgoud.nl).

 Meer informatie over aankoopmogelijkheden op Landal Grotelsche Heide is te vinden op:  www.landalmakelaardij.nl - www.vakantiemakelaar.nl. Koopsommen vanaf € 296.940,00 excl. btw, v.o.n., inclusief inventaris. 

Verkoopdag Zaterdag 12 november 2022, 11:00 uur - 15:00 uur. U bent van harte welkom om het park en de locatie van de nieuw te bouwen recreatiewoningen te komen bekijken. Aanmelden kan via deze link.

 

Deel deze release