Leidschendam,
22
april
2016
|
11:02
Europe/Amsterdam

Lof voor Landal met drie onderscheidingen op één dag

Branchewinnaar én een overall-notering in de top-10 van de meest klantvriendelijke bedrijven van Nederland, een Zilveren SpinAward voor de populaire Bollo-app en een Zoover Award voor ‘Populairste Vakantiebungalowpark Aanbieder’. Drie verschillende onderscheidingen die toevallig op dezelfde dag geagendeerd waren, leverden Landal GreenParks ook drie overwinningen op.

Populairste Aanbieder

Reisbeoordelingssite Zoover bekroonde Landal GreenParks opnieuw met de award voor ‘Populairste Vakantiebungalowpark Aanbieder’. De Zoover Awards gelden algemeen als de ‘Oscars’ voor de reiswereld. Landal sleepte de onderscheiding ‘Populairste Vakantiebungalowpark Aanbieder’ in de wacht met een grote meerderheid van stemmen.

Vakprijs voor Bollo-app

De gratis app van Landal’s mascotte Bollo, die sinds de release in oktober vorig jaar ruim 55.000 keer is gedownload, ontving de Zilveren SpinAward in de categorie Mobile. Een vakjury beoordeelde de Bollo-app op creativiteit, interactiviteit en effectiviteit. De Bollo-app is speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters van 0 t/m 6 jaar. Eerder deze maand won de Bollo-app ook al de Media Ukkie Award.

Landal klantvriendelijkste vakantieparkenaanbieder

Landal eindigde als beste vakantieparkenaanbieder in de top 10 van Klantvriendelijkste bedrijven van Nederland, die verder bestaat uit overall winnaar Simyo, ANWB, CoolBlue, EMTÉ Supermarkten, Gall & Gall, ICI Paris, Jan Linders, KLM en Rituals.

“Drie prachtige consumenten- en vakprijzen; dat is erg veel lof op één dag en daar zijn we natuurlijk geweldig blij mee. Tegelijk zijn we bijzonder trots dat onze gasten en vakspecialisten onze inspanningen zo waarderen,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.