Den Haag The Netherlands,
08
maart
2021
|
16:04
Europe/Amsterdam

Lekker slapen op Auping bij Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

In het golvende landschap van Overijssel ligt Landal Landgoed De Hellendoornse Berg, aan de voet van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Vanaf het voorjaar 2021 genieten de gasten van dit Landal GreenParks park niet alleen van de prachtige natuur maar slapen ze ook heerlijk op Auping matrassen.

Ruim 1100 matrassen op het park worden vervangen door het Auping Revive matras. De Auping Revive is speciaal ontwikkeld voor de Hospitality markt. Met dit Auping matras ervaren de gasten de best mogelijke ondersteuning en ventilatie.

Walter Mars van Landal Landgoed De Hellendoornse Berg:“We willen graag dat onze gasten een fijn verblijf hebben, en dat ze na een dag genieten op ons park ook heerlijk slapen. We kozen voor het Auping Revive matras vanwege het optimale comfort dat het matras biedt en de lange levensduur van het matras. Dat de matrassen lang meegaan is niet alleen economisch interessant maar ook nog eens heel duurzaam. Vanaf de eerste week van maart zullen er elke week 110 matrassen vervangen worden door het Auping Revive Matras.

Landal GreenParks en Auping werken al langer samen, vanuit de overtuiging dat een dag vol ontdekkingen een goede nachtrust verdient. Op een groot aantal vakantieparken van Landal zijn luxe en extra luxe bungalows voorzien van Auping boxsprings. De luxe bedden in de bungalows midden in de natuur bieden een optimaal slaapcomfort voor een goede nachtrust. Samen zorgen Auping en Landal GreenParks ervoor dat gasten alles uit hun vakantie kunnen halen.

Kijk hier om te zien op welke andere vakantieparken van Landal GreenParks je ook heerlijk slaapt op Auping bedden.

Meer weten over Aupingbedden op vakantieparken kijk op  www.auping.nl/hotels