Den Haag,
27
november
2019
|
16:36
Europe/Amsterdam

Landal Winterberg en Landal Alpine Lodge Lenzerheide ontvangen het Kids WintersportTip! Keurmerk

Twee vakantieparken van Landal GreenParks hebben het Kids WintersportTip! Keurmerk 2019-2020 toegekend gekregen: Landal Winterberg in het Duitse Sauerland en Landal Alpine Lodge Lenzerheide in Graubünden, Zwitserland. Het keurmerk is een initiatief van Kids Vakantiegids, dat jaarlijks de meest kindvriendelijke wintersport-accommodaties in Europa selecteert.

Voor het Kids WintersportTip! Keurmerk 2019-2020 werden ruim honderd wintersportaccommodaties beoordeeld op de aanwezige (kinder)faciliteiten, zoals kidsclubs gesegmenteerd naar leeftijd, Nederlandstalige skiles, een oefenweide, familiekamers en een zwembad met apart kinderbad. Ook werden punten toegekend voor de ligging ten opzichte van de piste en/of skilift en is er gelet op de waardering voor zowel de accommodatie zelf als het skigebied waarin de accommodatie ligt. Het keurmerk wordt toegekend aan de meest kindvriendelijke accommodaties in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Tsjechië en Allround. Oostenrijk is daarbij onderverdeeld in vier regio’s.

Kindvriendelijk

“We zijn in de twee skiregio’s Duitsland en Zwitserland de favoriet van kinderen, een geweldige erkenning, waar we bijzonder trots op zijn,” aldus Lizzy Keizer, Director Marketing & Sales van Landal GreenParks. “We doen er alles aan om het kinderen op onze wintersportparken zoveel mogelijk naar de zin te maken met o.a. animatie en aparte skiclubs voor kids met Nederlandssprekende skileraren. Kinderen zijn bij ons van harte welkom, de eerste sneeuw is al gevallen!”

Meer dan alleen skiën

Landal Ski Life heeft in totaal 12 skibestemmingen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië en richt zich op elk type wintersporter; van kinderen tot volwassenen en van beginners tot ervaren wintersport-fanaten. Alle parken liggen direct of in de onmiddellijke nabijheid van de piste liggen en bieden naast skiën ook andere activiteiten zoals zwemmen, hondensleetochten, Kidsclubs en Spa & Wellness-activiteiten.

Meer informatie is te vinden op www.landalskilife.nl