Leidschendam,
20
september
2018
|
08:00
Europe/Amsterdam

Landal Sandybrook nu boekbaar

Aankomst vanaf 1 oktober 2018

Het vierde vakantiepark van Landal GreenParks in Groot-Brittannië, Landal Sandybrook, kan nu worden gereserveerd via www.landal.nl/sandybrook. Het park ligt in de buurt van het stadje Ashbourne in een schitterend natuurgebied aan de zuidzijde van het Peak District National Park, tussen Manchester en Birmingham. Groot-Brittannië is een van de negen landen in Europa waar de vakantieaanbieder actief is.

Landal Sandybrook ligt vlakbij Landal Darwin Forest, het eerste park van Landal in Engeland. Het Peak District National Park is een toeristisch zeer aantrekkelijke en daardoor populaire regio, niet alleen bij Engelse vakantiegangers, maar ook onder vakantiegangers uit Nederland, België en Duitsland. De omgeving biedt mooie landschappen en veel uitdagende outdoor-activiteiten.

Prachtige ligging en uitstekende faciliteiten

Het park beschikt over 55 chalets, waarvan een aantal luxe chalets met jacuzzi's. Ook de centrale voorzieningen worden uitgebreid met nieuwe indoor-activiteiten. Gasten kunnen gebruik maken van een zwembad, waar men kan wandelen op het water in de grote opblaasbare WaterWalkerz ballen, snorkellessen volgen van gediplomeerde instructeurs of op ontdekkingstocht met een van de onderwaterscooters. Ook is er een game-ruimte en speelveld. Het park en de omgeving lenen zich uitstekend voor outdooractiviteiten als wandelen, fietsen, mountainbiken en bergklimmen.

“We hebben een goede start gemaakt in Engeland en het is mooi om te zien hoe de Britse vakantiegangers onze Landal-parken ontdekken en waarderen. Engeland is ook onder onze gasten uit Nederland, België en Duitsland een geliefde bestemming en we doen velen van hen een plezier door nu ook Landal Sandybrook via onze website aan te bieden,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Vier nieuwe parken in ruim een jaar

Voor Landal GreenParks is Landal Sandybrook het vierde nieuwe park in Groot-Brittannië in ruim een jaar. Eerder openden al Landal Darwin Forest in het Peak District National Park, Landal Kielder Waterside, gelegen in het Northumberland National Park, op de grens van Engeland en Schotland en Landal Gwel an Mor, gelegen aan de kust van het Engelse graafschap Cornwall.