Den Haag The Netherlands,
01
juli
2021
|
10:05
Europe/Amsterdam

Landal Résidence Westduin: rust, luxe en ruimte in de duinen van Noord-Holland

18 luxe appartementen in Sint Maartenszee

Landal GreenParks krijgt er opnieuw een kustbestemming in Noord-Holland bij. Landal Résidence Westduin bestaat uit 18 hoogwaardige luxe appartementen, gelegen in de prachtige duinen van Sint Maartenszee (gemeente Schagen), op korte loopafstand van het zandstrand aan de Noordzee. De bouw is inmiddels gestart en de appartementen komen in het voorjaar van 2022 in de verhuur.

Sint Maartenszee biedt alle ingrediënten voor een rustige vakantie, ver weg van de drukte. De luxe en hoogwaardig uitgevoerde appartementen liggen pal in de duinen en lenen zich uitstekend voor een heerlijke vakantie. Voor de kinderen zijn er veel leuke activiteiten en attracties.

18 Luxueuze appartementen

Landal Résidence Westduin wordt ontwikkeld door Westduinlodge B.V. en krijgt drie verschillende types appartementen met unieke kenmerken en in oppervlakte variërend van 62 m2 tot 120 m2. Elk appartement heeft een eigen luxe badkamer, 2 of 3 slaapkamers (voor 4 of 6 personen) en is voorzien van een eigen volledig uitgeruste keuken. Type Tuinlodge heeft een eigen terras, type Duinzicht biedt uitzicht op duinen en zee en het type Penthouse beslaat de bovenste twee verdiepingen van het gebouw, is uitgerust met een sauna en biedt een schitterend uitzicht op zee.

Landal Résidence Westduin is de ideale luxebestemming om lekker relaxed te genieten op het strand en in de zee. Bij de appartementen ligt een uitkijkpunt in de duinen. De strandopgang ligt direct bij de appartementen. Van daaruit is het over het geasfalteerde pad 10-15 minuten lopen (of 3 minuten fietsen) naar de twee strandtenten aan het begin van het mooiste strand van Noord-Holland. Natuurliefhebbers kunnen volop genieten van de vele wandel-, fiets- en mountainbikeroutes door de duinen, langs de bollenvelden en het strand. Op korte afstand liggen schilderachtige Noord-Hollandse plaatsen als Alkmaar, Schagen, Schoorl en Bergen met diverse winkelmogelijkheden en culturele activiteiten.