Den Haag The Netherlands,
12
januari
2022
|
12:57
Europe/Amsterdam

Landal opnieuw genomineerd voor de Foodservice Award

Landal GreenParks is opnieuw genomineerd voor de Foodservice Award 2022 in de categorie Leisure. Dit jaar maken in totaal twintig foodservice bedrijven kans op een (categorie)prijs. Vandaag zouden de winnaars bekend worden gemaakt op de Horecava, maar vanwege de huidige maatregelen kan dat niet doorgaan. De winnaars worden nu feestelijk bekendgemaakt op 10 maart 2022. 

Gedurende deze bijzondere editie van de verkiezing waren de meeste deelnemers (gedeeltelijk) gesloten. Ruim 21.000 consumenten brachten hiervoor hun stem uit op de deelnemende foodservicebedrijven in diverse categorieën en beoordeelden de prijs, het assortiment en de service van hun favoriete foodservicebedrijf. Ook aspecten rondom covid-19 beoordeeld, zoals veiligheid, hygiëne en service. 

Het is het tweede achtereenvolgende jaar dat Landal GreenParks wordt genomineerd voor een Foodservice Award. Vorig jaar werd de vakantieaanbieder winnaar in de categorie Leisure. De prijzen worden dit jaar uitgereikt in de categorieën: Fastservice, Klassieke Horeca, Leisure, Marktkramen, Snackbars, Speciaalzaken, Thuis eten, To go en Warme Maaltijdbezorging. 

De verkiezing is een initiatief van Q&A in samenwerking met Horecava en werd dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. 

Bekendmaking van de winnaars 
Naast de categoriewinnaars wordt op 10 maart ook de winnaar van de overall titel bekend gemaakt: de categoriewinnaar met het hoogste eindcijfer. Winnaars mogen een jaar lang de titel 'Foodservice Award' binnen de categorie dragen.

www.foodserviceaward.nl

www.landal.nl