Leidschendam,
05
juli
2018
|
11:00
Europe/Amsterdam

Landal Mooi Zutendaal krijgt ‘Libelgië-zomerhuis’

Lezers van de Belgische editie van vrouwenmagazine Libelle zitten goed deze zomer: zij kunnen de hele zomer lang kennismaken met het beste van België, vanuit het ‘Libelgië-zomerhuis’ dat is ingericht op Landal Mooi Zutendaal.

Vanuit Landal Mooi Zutendaal worden Libelgië-fietstochten en wandelingen georganiseerd. Elke woensdagochtend kan het huis worden bezocht. Op de woensdagmiddag tussen 4 juli en 8 augustus komen leden van de Libelle leesclub bijeen om een boek te bespreken.

En in het weekend wordt dit zomerhuis een écht vakantiehuis, want op donderdag kunnen de lezers op de Facebookpagina van Libelle & Femmes d’Aujourd’hui meespelen voor een gratis verblijf. Wie wint, mag het weekend met familie of vrienden in het huis verblijven. Op www.libelle.be/libelgie worden video’s getoond vanuit het Libelgië zomerhuis, compleet met inspirerende tips en verhalen van mensen die er een bijzondere zomer van maken.

Het populaire weekblad laat haar lezeressen kennismaken met al het moois dat een zomer in eigen land te bieden heeft. Ook Libelle’s zusterblad, Femmes d'Aujourd'hui, doet mee met 'Femmes en vacances'.