Leidschendam,
06
maart
2019
|
15:33
Europe/Amsterdam

Landal krijgt nieuw park in Gelderland: Landal De Vlinderhoeve

Landal GreenParks krijgt er een park bij in een van de mooiste delen van Nederland. Landal De Vlinderhoeve ligt in de bosrijke omgeving van de Gelderse gemeente Lochem, in de nabijheid van Gorssel en de Hanzesteden Deventer en Zutphen. Rust, ruimte en natuur lopen als een ‘groene draad’ door het nieuwe park, dat dit voorjaar de deuren opent voor de eerste gasten.

Landal De Vlinderhoeve is een park in ontwikkeling en bestaat thans uit ca 58 luxe 4-persoons bungalows in diverse typen en een ontvangstreceptie. Uiteindelijk zal Landal De Vlinderhoeve bestaan uit ca. 150 bungalows en centrale faciliteiten w.o. een binnenzwembad, restaurant en indoorspeelplaats. Ook krijgt het park de beschikking over een adventure golf en worden er nog diverse woningtypes toegevoegd.

Landal De Vlinderhoeve ligt in Kring van Dorth (gemeente Lochem) nabij de plaats Gorssel, in een groene omgeving die zich uitstekend leent voor wandel-, fiets- en mountainbiketochten. In de directe omgeving van het park valt er genoeg te doen: musea, natuur, marktjes of bijvoorbeeld de mogelijkheid om te winkelen. Daarnaast bevinden zich in de regio meerdere fraaie kastelen en landgoederen die zeker het bezoeken waard zijn. Museum MORE in Gorssel is het grootste museum in Nederland voor Nederlands Modern Realisme. Voor een dagje lekker ontspannen kunnen gasten terecht in het nabijgelegen Thermen Bussloo, een van de meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland.

“Met Landal De Vlinderhoeve bieden we onze gasten een waar stukje natuurschoon in een van de mooiste delen van het land. De ligging en uitstraling passen perfect bij Landal. Er wordt hard gewerkt om het park gereed te maken voor de eerste gasten op 26 april” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Van links naar rechts op de foto: Wethouder Eric-Jan de Haan (Economie, Mobiliteit en Buitenruimte) Gemeente Lochem, Koen Jansen, Roosdom Tijhuis, Paul Schuttenbelt, Uw Buitenhuis, Maas Brink, Landal GreenParks, Arjen Coster, Landal GreenParks, Wethouder Bert Groot Wesseldijk, (Financiën Wonen en Sport) Gemeente Lochem, Dick Helmink, Parkmanager Landal De Vlinderhoeve