Den Haag,
03
juni
2020
|
21:43
Europe/Amsterdam

Landal Kaatsheuvel behaalt Green Key certificaat

Het nieuwe vakantiepark Landal Kaatsheuvel heeft het prestigieuze Green Key certificaat ontvangen, hét internationale keurmerk voor kwaliteit en duurzaam ondernemen in de sector van accommodaties en gastvrijheid. Daarmee schaart het vakantiepark zich bij de andere parken van Landal GreenParks, die eerder dit jaar het duurzaamheidscertificaat prolongeerden.

In ons land worden de Green Key-certificaten uitgegeven door de Stichting KVMK. Ondernemers moeten jaarlijks aan de criteria voldoen om gecertificeerd te blijven. Het is de derde achtereenvolgende keer dat alle Nederlandse parken van Landal de GreenKey ontvangen. Voor de Internationale Green Key-organisatie was de vakantieaanbieder bovendien de eerste onderneming die haar vakantieparken in Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, België, en Denemarken certificeerde.

Green Key-certificering van de ruim 90 vakantieparken is slechts één van de onderdelen in het duurzaamheidsprogramma van Landal GreenParks. Meer informatie over wat Landal doet op het gebied van duurzaam en betrokken ondernemen, is te vinden op: www.landal.nl/duurzaamheid/klimaatneutraal.

Landal Kaatsheuvel grenst aan het dorp Kaatsheuvel en ligt op ca. 2 kilometer afstand van de entree van de Efteling. Het vakantiepark beschikt over 104 recreatiewoningen voor 4-, 6-, 8-, 10- en 12-personen, waaronder ook speciale kinderbungalows. De centrale voorzieningen bestaan uit onder meer een binnenzwembad, receptie, minishop, fietsverhuur en speelfaciliteiten.

De woningen zijn eigendom van particuliere investeerders. De verhuur en het beheer van het vakantiepark is in handen van Landal GreenParks.