Den Haag The Netherlands,
17
december
2020
|
10:16
Europe/Amsterdam

Landal Kaatsheuvel aanwinst voor toeristisch Noord-Brabant

Directeur Jark Schepens van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV (Koninklijke VolkerWessels) overhandigde woensdag 15 december de sleutel van de laatste recreatiewoning aan Paul Reizevoort, parkmanager bij Landal Kaatsheuvel. Hiermee sluit Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV de bouw van 104 recreatiewoningen succesvol af. Het park is gelegen aan de rand van de Loonse en Drunense duinen in Kaatsheuvel en op loopafstand van de Efteling. Landal Kaatsheuvel mag zich vanaf de start van verhuur verheugen in populariteit en is een welkome aanvulling op het bestaande aanbod in Noord-Brabant.

Wegens de pandemie kunnen we dit heuglijke moment niet met de eigenaren van de recreatiewoningen vieren, maar daar gaan we, zodra het kan, zeker aandacht aan besteden, aldus Jark Schepens.

De bouw van het project vorderde gestaag. De eerste huurders konden al vanaf oktober 2019 van het park genieten. Ook de centrumvoorziening met zwembad, kinderspeelhoek en winkel voor de dagelijkse boodschappen was in oktober 2019 al gereed. Nu ook de tweede fase gereed is, is het volledige park opgeleverd en kan worden verhuurd. Voor de komende kerstdagen zijn bijna alle woningen gereserveerd, aldus parkmanager Paul Reizevoort. Veel mensen die al langere tijd thuis zijn of thuis werken hebben behoefte aan een andere omgeving en met de huidige Coronaregels in acht genomen kunnen de gasten toch genieten van een gezellige kerstsfeer.

Het park en de woningen

Landal Kaatsheuvel is gelegen in een van de mooiste en meest aantrekkelijke toeristische gebieden van Nederland en is verdeeld in kleine, gezellige straatjes met daaraan 104 traditioneel gebouwde recreatiewoningen. Van woningen voor 4 personen tot woningen voor 12 personen. In het najaar van 2018 werd er gestart met de bouw van de 41 woningen in fase 1 van het project en in de zomer van 2019 is gestart met de bouw van de 63 woningen in fase 2.

Duurzaam uitgevoerd

De woningen zijn duurzaam uitgevoerd en onder andere voorzien van zonnepanelen. Landal Kaatsheuvel voldoet ruim aan de eisen van Green Key, hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Landal Kaatsheuvel is namelijk Green Key Gold gecertificeerd, het hoogst haalbare niveau.

 

Parck Kaatsheuvel is een ontwikkeling van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV, een Koninklijke VolkerWessels onderneming. De exclusieve verhuur van de woningen wordt verzorgd door Landal GreenParks.