Den Haag The Netherlands,
23
september
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

Landal Hoog Vaals kreeg totale metamorfose

Met een nieuwe Brasserie en verdubbeld buitenterras, gerenoveerde bowling en snackbar, een nieuw knutselatelier voor kids en een ‘megavette’ activiteitenhal voor 10+ers, gaan gasten van vakantiepark Landal Hoog Vaals een mooie zomer tegemoet. Het eind vorig jaar gestarte bungalow renovatieprogramma wordt na de zomer voortgezet. Eind dit jaar zullen alle 355 bungalows op het vakantiepark een make-over hebben ondergaan. Met de totale metamorfose is Landal Hoog Vaals dan klaar voor de toekomst.

De vernieuwing van de 355 bungalows is gestart op 26 november 2020 en loopt door tot 17 december van dit jaar. Steeds worden groepjes bungalows uit de verhuur genomen, en komen gerenoveerd terug in de verhuur, waarna de werkzaamheden aan het volgende groepje start. Badkamers, keukens en de slaapkamers op de benedenverdieping worden aangepakt. Ook krijgt het park er een aantal jacuzzibungalows bij en een aantal kinderbungalows. De Parkshop kreeg een nieuwe indeling met aangepast assortiment, dat goed aansluit op het vakantieplezier van gasten: zelf scheppen en tappen van bijvoorbeeld zuivel en wijn. Er zijn heerlijke verse ingrediënten verkrijgbaar, waaronder aanbod aan (biologische) streekproducten.
De Bowling werd vernieuwd met o.a. het interactieve concept van Unreal Bowling, supergave licht- en geluidseffecten en Snackbar kreeg een nieuw interieur.

Brasserie

Landal Hoog Vaals kreeg de beschikking over een nieuw Brasserierestaurant met een schitterend nieuw interieur en een verdubbeld buitenterras dat uitkijkt op het fraaie heuvellandschap van Zuid-Limburg. De Brasserieformule, die al op meerdere vakantieparken is uitgerold, is opgezet vanuit de visie: ‘Natuurlijk samen eten en drinken bij Landal’. “De gast proeft als het ware de natuur op zijn bord, maar ook in de ruimte waarin hij met zijn gezin vertoeft. Eten is beleving,” aldus Chantal Breen, General Manager van Landal Hoog Vaals.

Atelier voor jonge gasten

Jonge en oudere Landal-gasten kunnen terecht in het nieuwe Atelier, een plek om naar hartenlust te knutselen met de hulp van grootouders of ouders.

Mega activiteitenhal voor 10+ NXT LVL

Deze zomer is ook de nieuwe megavette activiteitenhal voor 10+ers geopend, gehuisvest in de voormalige grote sporthal. Boogschieten, paintball, voetbal of basketbal op een verende vloer, Freedom Gaming (het razendsnelle spel waarbij teams op zoek gaan naar de Pods door middel van klauteren, klimmen en nog veel meer spannende elementen), het kan nu allemaal in de activiteitenhal. Ook is er een podium met licht en geluid geplaatst en dragen de sports hang-out en de Challenge & Chill van NXT LVL bij aan een memorabel verblijf op Landal Hoog Vaals.