Leidschendam,
11
juli
2019
|
17:36
Europe/Amsterdam

Landal Het Vennenbos opent vernieuwd Indoor Speelbos

Landal Het Vennenbos heeft een vernieuwd Indoor Speelbos in gebruik genomen. Het voormalige speelpaleis heeft de uitstraling van een bosrijke en rotsachtige omgeving gekregen en biedt volop uitdaging aan kinderen tot 12 jaar. In de verschillende speelzones, afgestemd op de diverse leeftijdscategorieën, is rekening gehouden met de diverse speelwaarden en speltypes én de mogelijkheid voor ouders om met hun kind mee te spelen.

De verschillende speltypes variëren van het rollen- en constructiespel tot het denk- en zoekspel. Daarnaast is de nadruk gelegd op educatie, interactiviteit en samenwerking. In het speelpaleis zijn zo'n 12 speelwaarden gecreëerd, waaronder klimmen & klauteren, ontdekken, bouwen, springen en relaxen, die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van het kind.

SpeelzonesI

In de verschillende speelzones met actieve speeltoestellen en stoere uitdagingen kunnen alle kids de leukste avonturen beleven. De allerkleinsten kunnen samen met hun ouders een avontuurlijke ontdekkingstocht maken en via speelse aanwijzingen en geluiden op zoek gaan naar de dieren die zich in het bos schuilhouden. De peuterzone is uitgerust met interactieve speelpanelen, een hangbrug, verstopplek, balanceertoestellen en een paddenstoelendorp. Voor de kinderen in de leeftijdscategorie 3-6 jaar biedt de bouwspeelhoek met grote, blauwe blokken de uitdaging de mooiste creaties te maken. Kinderen van 6-12 jaar kunnen zich uitleven op het uitdagende klimparcours met hangbrug en het steltenpad, de trampolines en de klimwand.

Uitbreiding Subtropisch Zwemparadijs

Recent is ook gestart met de uitbreiding van het Subtropisch Zwemparadijs, dat wordt voorzien van een volledig nieuwe aanbouw met een interactieve waterplayground van ruim 650 m2.

Elkweersvoorziening

Jeffrey Stultjens, general manager van Landal Het Vennenbos: "Landal Het Vennenbos is de afgelopen jaren sterk gegroeid, zowel in bezetting als gastwaardering. Wij willen blijven verrassen en investeren continu om ervoor te zorgen dat onze gasten een onvergetelijk verblijf hebben. Met het nieuwe Indoor Speelbos creëren we een bijzondere attractie die het hele jaar door – weer of geen weer – extra bezoekers trekt en waarvan ook de regio profiteert. De opening volgt in oktober, als het Subtropisch Zwemparadijs gereed is."