Den Haag, The Netherlands,
03
oktober
2022
|
09:19
Europe/Amsterdam

Landal Het Land van Bartje viert herfstvakantie met Bartje’s Paardendag en populaire dressuurruiter Jesse Drent

Ook buiten de herfstvakantie het hele jaar actieve recreatieprogramma’s

Op het Drentse vakantiepark Landal Het Land van Bartje staat op 22 oktober, tijdens de herfstvakantie, een speciaal evenement voor paardenliefhebbers op de agenda: Bartje’s Paardendag. Geschikt voor ruiter(tjes) uit elke leeftijdscategorie. De populaire dressuurruiter en auteur Jesse Drent geeft een demonstratie vrijheidsdressuur.

Jesse Drent Meet & Greet

Op zaterdag 22 oktober staat Landal Het Land van Bartje helemaal in het teken van paarden en pony’s.  Jesse Drent, de bekende dressuurruiter en auteur van het boek Passie met paarden laat o.a. zien hoe je optimaal samenwerkt met je paard tijdens een vrijheidsdressuur en tijdens de Meet & Greet kan je Jesse persoonlijk ontmoeten.

De Tonnemaker is er met een show met Belgische trekpaarden. Tegen deze enorme krachtpatsers kun je touwtrekken of je laten meevoeren op een Vliegend Tapijt. En er is nog veel meer te beleven, zoals zelf als een echte cowboy een rondje rijden op een van de pony’s, een huifkartocht maken of een ritje op de rodeostier. De ponyranch is omgebouwd tot een westernplein, waar je kunt meedoen aan de grote paardenquiz, hoefijzergooien, spijkerbroekhangen of de mooiste vlechttechnieken kunt uitproberen tijdens ‘Pimp your Pony’.

Dit alles wordt omlijst met livemuziek, lekkere hapjes en drankjes. Bartje’s Paardendag begint om 10.00 uur en eindigt om 18.00 uur.

Het gehele jaar door activiteiten op Bartje’s Ponyranch

Op Bartje’s Ponyranch worden het gehele jaar pony activiteiten georganiseerd als kammen, kroelen, knuffelen met pony’s, ponyrijlesjes en gezinstochtjes. Voor de kleinsten is er een fotomoment met de pony’s.

Meer info over vakantiepark Het Land van Bartje en andere recreatieactiviteiten is te vinden op www.landal.nl/landvanbartje en www.paardendag.com

Deel deze release