Leidschendam,
26
april
2018
|
14:07
Europe/Amsterdam

Landal Gwel an Mor door VisitEngland bekroond tot beste vakantiepark

Vakantiepark Landal Gwel an Mor in Cornwall is bij de uitreiking van de VisitEngland Awards for Excellence uitgeroepen tot beste vakantiepark van Engeland. Dat is al snel, want dit derde vakantiepark van Landal GreenParks in Groot-Brittannië werd pas zes maanden geleden geopend.

Het luxe vijfsterrenchaletpark aan de prachtige kust van Noord-Cornwall werd op maandag 23 april tijdens de prijzenceremonie in de Bath Assembly Rooms door de toerisme-organisatie verkozen tot Holiday Park / Holiday Village of the Year.

Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks: “Dit is een prachtige bekroning; het team van Gwel an Mor heeft deze prijs meer dan verdiend. Het is bovendien een prachtig steuntje in de rug voor ons merk Landal in het Verenigd Koninkrijk. Het park wordt geroemd om zijn kwaliteit, de goede faciliteiten en de prachtige ligging; een ideale Landal-locatie dus. Wij voelen ons vereerd dat we zo’n prestigieuze prijs in ontvangst mogen nemen voor het derde park dat we in een jaar tijd openen in Engeland.”

Landal Gwel an Mor is de ideale uitvalsbasis voor vrienden, gezinnen en stellen die lekker de natuur in willen gaan. Daar is van alles te doen; vossen voeren, op ontdekkingstocht gaan langs de stranden, avondwandelingen maken om schemerdieren te spotten en vele andere activiteiten. Het vakantiepark ligt op slechts 24 km van het recent uitgebreide Tate St Ives museum, dat na een renovatie van vier jaar onlangs werd heropend.

Sally Balcombe, Chief Executive van VisitEngland vertelt: “Deze awards zijn een bekroning van het succes van onze toerismesector. Met deze awards zetten we mensen en organisaties in het zonnetje die bezoekers fantastische ervaringen bieden, waardoor Engeland meer en meer bekend komt te staan als een topbestemming.”

Landal bezit nog twee andere vakantieparken in het Verenigd Koninkrijk: Landal Darwin Forest, aan de rand van Nationaal park Peak District en Landal Kielder Waterside, middenin het Kielder Water & Forest Park in het graafschap Northumberland. Binnenkort wordt de locatie voor een vierde Landal-park bekendgemaakt.