Leidschendam,
14
januari
2019
|
12:29
Europe/Amsterdam

Landal GreenParks wint vier Kids Vakantie-aanbieder van het Jaar Awards 2019

Bollo opnieuw uitgeroepen tot meest populaire mascotte van Nederland

Landal GreenParks is op de Vakantiebeurs in Utrecht onderscheiden met vier Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2019 Awards.Behalve de award voor Vakantieparken, Vakantieparken XL en Groene Vakanties was Bollo wederom de grote winnaar van de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award.

Voor het zesde achtereenvolgende jaar sleepte Landal GreenParks de award in de categorie Vakantieparken XL in de wacht. Met de populaire mascotte Bollo en activiteiten in de natuur haalde Landal GreenParks 45% van de stemmen in deze categorie.

De Vakantieparken-award voor individuele vakantieparken ging naar Hof van Saksen. Met de educatieve Kids Academies, de nieuwe spectaculaire waterglijbanen en indoor speelparadijs Harrewar liet dit park van Landal GreenParks de concurrentie achter zich.

Ook de award voor Groene vakanties werd voor het vijfde achtereenvolgende jaar overtuigend gewonnen door Landal GreenParks. Met ‘groene’ activiteiten, waaronder een bushcraft vanuit een Scandinavische Tipitent en werken in de moestuin, behaalde de vakantieparkaanbieder in deze categorie 61% van de stemmen.

Hoe populair mascotte Bollo is bij kinderen bleek uit het feit dat de gastvrije knuffelbeer, die zijn eigen TV-serie en een eigen app heeft, opnieuw werd bekroond met de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award. Bijna achtduizend kinderen en ouders stemden de afgelopen weken op hun favoriet via Kidsvakantiegids.nl.

Kindvriendelijke score

“Ook kinderen hebben het bij Landal enorm naar hun zin. We bieden hen steeds weer nieuwe kinderactiviteiten en –faciliteiten op onze vakantieparken, zodat ze spelenderwijs kennismaken met de natuur en ontdekken wat groen kan doen. En dat vertaalt zich in deze mooie onderscheidingen. Voor alle medewerkers die dagelijks bezig zijn om kinderen en hun ouders een onvergetelijke vakantie te bieden zijn deze awards een opsteker,” aldus commercieel directeur Erik van Essen van Landal GreenParks.

Vorige week werden op de Vakantiebeurs ook al drie Gouden Zoover Awards en zeven Zilveren Awards uitgereikt aan diverse parken van Landal GreenParks.