Leidschendam,
14
januari
2016
|
02:00
Europe/Amsterdam

Landal GreenParks wint drie Kids Awards op Vakantiebeurs

Meest kindvriendelijke reisorganisaties bekroond tijdens uitreiking Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2016

Landal GreenParks is op de Vakantiebeurs in Utrecht onderscheiden met drie ‘Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2016’ Awards: die van Vakantieparken XL en Groene Vakanties. Hof van Saksen won de award van beste aanbieder van babyvakanties.

De onderscheidingen werden uitgereikt op de eerste publieksdag van de Vakantiebeurs door het populaire kinderduo Ernst & Bobbie, geassisteerd door dertig Kids Vakantiegids detectives. Bijna tienduizend kinderen en ouders stemden de afgelopen vier weken op hun favoriet via Kidsvakantiegids.nl.

Voor het derde achtereenvolgende jaar sleepte Landal GreenParks de award in de categorie Vakantieparken XL in de wacht. Landal heeft met name veel stemmen binnengehaald door de mascotte Bollo, clinics van bekende topsporters, een Scandinavische tipitent en Bushcraftavonden zorgden voor 43% van de stemmen in deze categorie. Landal haalde voor het tweede jaar op rij de award in de categorie Groene Vakanties binnen. Aandacht voor de natuur staat hoog in het vaandel en de unieke natuuractiviteiten als een vogelquiz, zeehondjes uitzetten op het Wad en de Natuur Discovery Track waren goed voor 57% van de stemmen. Hof van Saksen haalde met de Newborn boerderij en babyactiviteiten als peuterdansen en peutergym 54% van de stemmen binnen en daarmee ook de award in deze categorie.

“Opnieuw hebben gasten hun waardering uitgesproken voor onze parken. We zijn trots op het resultaat, want het is natuurlijk geweldig om te zien dat kinderen het bij ons zo naar hun zin hebben. Dit zien we ook terug in de populariteit van Bollo in de TV-serie en de gratis Bollo app die binnen korte tijd tienduizenden keren is gedownload. Een mooie opsteker ook voor al onze medewerkers op de parken, die hiermee hun inzet beloond zien,” aldus commercieel directeur Erik van Essen van Landal GreenParks.

De verkiezing is een initiatief van Kids Vakantiegids en wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met de Vakantiebeurs.