Den Haag, The Netherlands,
16
januari
2023
|
14:41
Europe/Amsterdam

Landal GreenParks vier keer in de prijzen bij Kids Vakantiegids Awards 2023

Op zondag 15 januari zijn op de Vakantiebeurs in Utrecht de Kids Vakantiegids Awards uitgereikt. Landal GreenParks sleepte vier awards in de wacht, waaronder overall winnaar in de categorie Kidsclub Vakanties. Daarnaast waren er awards voor Hof van Saksen (Vakantiepark met aquapark), Landal Het Vennenbos (Vakantiepark met subtropisch zwemparadijs) en Landal Rabbit Hill (Vakantiepark met kidsclub).

De 15de editie van de Kids Vakantiegids Awards opende met een kleurrijke parade van vakantiemascottes en Kids Detectives over de beursvloer. Een viertal mascottes beklom vervolgens het podium om hun eigen camping- of parkshow te geven. Daarna was het de beurt aan Jamai om de Kids Vakantiegids Awards 2023 uit te reiken in 25 categorieën. De zanger en presentator sloot het event af met een optreden voor de award winnaars en andere aanwezigen. Ook werd een award uitgereikt voor de populairste vakantiemascotte. Landal’s mascotte Bollo de Beer eindigde daarbij op de tweede plaats, ná Cobus de uil van Kampeerdorp de Zandstuve.

Voorafgaand aan de uitreiking tijdens de Vakantiebeurs hadden in de afgelopen weken ruim 8.200 kids en ouders hun stem uitgebracht op Kidsvakantiegids.nl.

Kindvriendelijke score

“We bieden op onze vakantieparken steeds voortdurend nieuwe kinderactiviteiten en –faciliteiten aan en zijn subtropische zwemparadijzen vernieuwd. Daarbij laten we kinderen ook spelenderwijs kennismaken met de natuur en ontdekken wat groen kan doen. Dat vertaalt zich in enthousiaste kinderen en in deze mooie onderscheidingen,” aldus Jeannette ten Kate, PR manager van Landal GreenParks. “Voor alle medewerkers die dagelijks bezig zijn om kinderen en hun ouders een onvergetelijke vakantie te bieden zijn deze awards een mooie opsteker, waar we bijzonder trots op zijn.”

Deel deze release