Den Haag,
29
november
2019
|
11:35
Europe/Amsterdam

Landal GreenParks UK in de prijzen bij uitreiking British Travel Awards

Vijf Awaze merken beloond

Landal GreenParks UK werd onderscheiden tot Best UK Family Holiday Company (categorie middelgrote bedrijven). Ons zusterbedrijf Hoseasons werd uitgeroepen tot Best UK Holiday Parks & Lodges Company (categorie grote bedrijven). James Villa Holidays had met vijf awards een geweldige avond: Best Villa Holiday Company (voor het 7e jaar), Best Holiday Company (categorie Oost en Zuid-Oost Europa en het Iberische schiereiland), Best Family Holidays Company en Best LGBT Holiday Company (beide grote bedrijven)

Zilveren BTA Awards waren er voor cottages.com (Best UK Cottage Holiday Company) in de categorie grote bedrijven en James Villa Holidays (Best Holiday Company ) in de categorie Italiaanse schiereiland en Malta).

Mulberry Cottages kreeg brons voor Best UK Cottage Holiday Company – Zuid (kleine bedrijven).

Dirk Anbeek algemeen directeur Landal GreenParks: ”Het is geweldig om te zien dat ons sterke merk Landal GreenParks ook in het Verenigd Koninkrijk bijzonder goed wordt gewaardeerd. Het groeiende vertrouwen voor ons merk in de Engelse markt zien we ook terug in groeiende bezettingscijfers op de parken in het Verenigd Koninkrijk maar ook in een groeiend aantal gasten die op het vasteland verblijven op een Landal park. Ik feliciteer het Engelse team van harte!”.

Landal GreenParks introduceerde zesde nieuwe parken in Groot-Brittannië in de afgelopen tweeënhalf jaar. Landal Kenwick Woods in Lincolnshire opende in oktober de deuren. Eerder openden al Landal Piperdam in Schotland, Landal Darwin Forest en Landal Sandybrook in het Peak District National Park, Landal Kielder Waterside in het Northumberland National Park op de grens van Engeland en Schotland en Landal Gwel an Mor, gelegen aan de kust van het Engelse graafschap Cornwall.

Voor meer informatie: www.landal.nl/engeland