22
maart
2022
|
15:59
Europe/Amsterdam

Landal GreenParks stak handen uit de mouwen tijdens Landelijke Opschoondag

Als actief supporter van NL Schoon heeft Landal GreenParks ook dit jaar deelgenomen aan de Landelijke Opschoondag van zaterdag 19 maart jl. Op tal van vakantieparken van Landal zijn collega’s, gasten en omwonenden in de weer geweest om de natuur te ontdoen van zwerfafval. Ook medewerkers van de kantoren van de vakantieaanbieder in Den Haag en Zwolle lieten zich niet onbetuigd: diverse teams gingen aan de slag in hun kantooromgeving, of assisteerden bij de collega’s op de parken.

Landal Kick-off op Landal Rabbit Hill

De Kick-of van de landelijke Opschoondag bij Landal GreenParks vond plaats op Landal Rabbit Hill in Nieuw-Milligen op de Veluwe. Gasten en omwonenden konden zowel deelnemen aan zwerfvuilwandelingen als aan creatieve afvalactiviteiten, die werden aangeboden in samenwerking met Plastic Fantastic, Scrap XL en Perpetual Plastic 3D printing.

Met het opruimen van zwerfafval in de omgeving van de parken wil Landal GreenParks bewustwording creëren: als je de natuur ingaat en geen afvalbakken tegenkomt, neem het afval dan mee naar het park (of naar huis) om het daar weg te gooien. Zo wil Landal gasten de natuur laten beleven en hen stimuleren om het bewustzijn van onze leefomgeving en de liefde voor de natuur mee naar huis te nemen.

Ambitieus duurzaamheidsprogramma

Een ambitieus duurzaamheidsprogramma brengt Landal elk jaar dichter bij het doel om in 2030 klimaatneutraal te zijn. De vakantieaanbieder investeert in groene initiatieven, projecten en partnerschappen en ondersteunt de biodiversiteit van de natuur en de directe omgeving van de vakantieparken. Daarnaast richt Landal zich op de verduurzaming van energie op de parken, duurzaam bouwen en op een actief hergebruik- en afvalreductiebeleid. De activiteiten van NL Schoon sluiten goed aan op deze strategie. 

www.landal.nl/duurzaamheid

Deel deze release