Leidschendam,
08
maart
2017
|
12:12
Europe/Amsterdam

Landal GreenParks opnieuw top 10-positie Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland

Landal GreenParks is één van de tien genomineerde bedrijven in de jaarlijkse verkiezing van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland. Samen met de Coolblue, Efteling, EMTÉ Supermarkten, Greetz, IKEA, Miss Etam, Pearle, Specsavers en Van der Valk maakt Landal deel uit van de Top 10. Op 20 april wordt in Utrecht bekendgemaakt wie het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland wordt.

“Het is fantastisch om ook dit jaar weer deel uit te mogen maken van de tien klantvriendelijkste bedrijven in ons land; we zijn trots dat veel gasten ons juist op dit aspect zo hoog waarderen. Het zit in onze natuur om elke dag voor onze gasten klaar te staan en hun verwachtingen te overtreffen. Daarom is het vooral een geweldig compliment voor onze 3.500 medewerkers.” aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland vindt dit jaar voor de tiende keer plaats en is een initiatief van SAMR (SmartAgent MarketResponse) en Beeckestijn Business School. De resultaten zijn gebaseerd onlineonderzoek onder Nederlandse consumenten. Voor deze editie zijn er ruim 50.000 waarnemingen opgehaald. De gemiddelde score van de tien klantvriendelijkste bedrijven bedroeg dit jaar een 8.1, een tiende hoger dan vorig jaar.

In 2010 was Landal het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland en op het jaar 2014 na had Landal in alle verkiezingen een plaats in de top 10.

download
Nominatie Klantvriendelijkste Award