Leidschendam,
02
juli
2018
|
16:51
Europe/Amsterdam

Landal GreenParks met twee parken winnaar Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk

Landal Het Vennenbos én Hof van Saksen favoriet

Landal Het Vennenbos en Hof van Saksen (onderdeel van Landal GreenParks), zijn uitgeroepen tot winnaar van het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2018. Landal Het Vennenbos is winnaar in de categorie ‘Vakantie met subtropisch zwemparadijs en Hof van Saksen in de categorie ‘Vakantie met overdekt zwembad’. Het is het vierde achtereenvolgende jaar dat Hof van Saksen in deze categorie wint.  

“We zijn enorm blij met deze gastenwaardering. Waterpret is voor onze jonge gasten en ouders een belangrijk onderdeel van de totale vakantiebeleving” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Ruim 6100 gezinnen brachten in de afgelopen maand hun stem uit in de Kids ZwemparadijsTip! competitie. Zij verkozen Hof van Saksen met de spectaculaire indoor waterglijbanen tot het beste adres mét overdekt zwembad in Nederland, België en Duitsland. Landal Het Vennenbos met subtropisch zwemparadijs en golfslagbad wint in de categorie Vakantie met Subtropisch Zwemparadijs.

Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk is een initiatief van Kids Vakantiegids. Uit honderden accommodaties in Nederland, België en Duitsland is per categorie een top 5 geselecteerd op basis van waterpretfaciliteiten, zoals waterglijbanen, -attracties, -sporten en de mate waarin het zwembad is gethematiseerd. Ook is gelet op de beoordeling door gezinnen met kinderen en de mogelijkheid tot baby- en peuterzwemmen en het volgen van zwemlessen in de schoolvakanties.