Leidschendam,
27
mei
2019
|
13:00
Europe/Amsterdam

Landal GreenParks met drie parken in Top 10 van beste pretparkvakanties Kids Vakantiegids

Landal GreenParks is met drie vakantieparken vertegenwoordigd in de Top 10 van beste pretparkvakanties van Kids Vakantiegids. Daarbij zijn vakantie-parken en nabijgelegen attractieparken gezamenlijk beoordeeld, vanuit de gedachte dat gezinnen een vakantie of weekendverblijf steeds vaker combineren met een -meerdaags- bezoek aan een pretpark. De best scorende combinaties ontvingen het Kids PretparkTip! Keurmerk.

Op de vijfde plek in de Top 10 staan Toverland en Landal Domein De Schatberg, op de negende plaats Julianatoren en Landal Rabbit Hill. De combinatie Plopsa Indoor Coevorden en Landal Aelderholt eindige op de tiende plaats. De Top 10 wordt aangevoerd door Efteling en Efteling Bosrijk.

Het Kids PretparkTip! Keurmerk is een initiatief van Kids Vakantiegids en wordt sinds 2012 jaarlijks uitgereikt aan de beste pretparkvakanties van Nederland en Europa. “Niet alleen het pretpark zelf wordt beoordeeld, maar ook de (kids)faciliteiten van de hotels, vakantiepark en campings in de buurt,” aldus directeur Marlotte Lubbers van Kids Vakantiegids.

De accommodaties krijgen onder meer punten voor de ligging ten opzichte van het park, de thematisering van verblijven en de aanwezigheid van waterpretfaciliteiten en animatie. Voorwaarde is dat dat er een arrangement te boeken is waarbij de entree gratis of met korting wordt aangeboden, of dat de accommodatie onderdeel is van het pretparkresort.

“Kinderen hebben het bij Landal sowieso altijd enorm naar hun zin. We bieden immers steeds weer nieuwe kinderactiviteiten en –faciliteiten op onze vakantieparken. Kinderen vinden het heerlijk om in de natuur te ravotten en te ontdekken wat groen kan doen. Een bezoek aan een pretpark in de buurt is voor velen een buitengewone ervaring. ” aldus commercieel directeur Erik van Essen van Landal GreenParks.

Eerder dit jaar werd Landal op de Vakantiebeurs in Utrecht onderscheiden met vier Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2019 Awards. Behalve de award voor Vakantieparken, Vakantieparken XL en Groene Vakanties was Bollo wederom de grote winnaar van de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award.

Meer informatie

Klik hier voor een overzicht van alle Kidsactiviteiten bij Landal GreenParks. 

Speciale coole activiteiten voor tieners vind je hier