Leidschendam,
14
december
2017
|
13:00
Europe/Amsterdam

Landal GreenParks lanceert multifunctionele gasten-app

Landal GreenParks lanceert een speciale gasten-app voor smartphones en tablets. Vakantiegangers vinden eenvoudiger de weg met de app boordevol praktische informatie over de parken en ideeën en tips voor activiteiten op en rond de parken. Gasten kunnen de informatie altijd en overal bekijken, boeken, betalen of opslaan als favoriet. De Landal GreenParks app is vanaf 14 december gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

In de app worden alle parken van Landal GreenParks opgenomen; de informatie over de parken in Denemarken en Groot-Brittannië volgt op een later tijdstip. Hof van Saksen heeft een ‘eigen’ app met dezelfde mogelijkheden.

Informatie en reserveringen

De app biedt informatie over de activiteiten die op de parken worden georganiseerd en de bezienswaardigheden in de omgeving. Ook de restaurants op het park worden vermeld. Gasten kunnen vanuit de app direct een tafelreservering maken. Geliefde faciliteiten en activiteiten kunnen tevens worden opgeslagen bij de favorieten.

Daarnaast is informatie opgenomen over openingstijden van alle faciliteiten evenals contactgegevens van de receptie, de dichtstbijzijnde huisartsen en apotheek.

Stijgende digitale behoefte

“Met de app maken we het onze gasten gemakkelijker om te kiezen uit het enorme aanbod aan activiteiten op en in de omgeving van de parken. De gasten-app sluit helemaal aan op de stijgende behoefte van gasten én medewerkers naar digitaal gemak. Gasten kunnen nu op de smartphone of tablet altijd en overal faciliteiten en activiteiten bekijken, boeken en betalen. Met deze app heb je goed overzicht over het activiteitenaanbod en kan de gast de vakantie naar eigen wens invullen,” aldus commercieel directeur Erik van Essen van Landal GreenParks.

 

Download nu de Landal gasten-app in de  of via 

Download nu de Hof van Saksen gasten-app in de  of via