Leidschendam,
24
november
2016
|
20:00
Europe/Amsterdam

Landal GreenParks en Telekids presenteren de 4e editie van de subtropische ‘Nieuwjaarsplons’ op Landal Het Vennenbos

Nieuwjaarsplons in subtropische omgeving voor jong en oud

Op dinsdag 3 januari 2017 in de tweede week van de kerstvakantie, organiseren Landal GreenParks en RTL Telekids voor de vierde keer de ‘Nieuwjaarsplons’ op Landal Het Vennenbos in Hapert (N-B). Waarom zou je een nieuwjaarsplons in de kou doen, terwijl dit ook uitstekend in een Subtropisch Waterparadijs kan plaatsvinden? De Nieuwjaarsplons wordt een feestelijk en ludiek dagprogramma voor kinderen en hun familie om het nieuwe jaar in te luiden. De RTL Telekids helden RAAK!, Jul & Julia, Super 4 en De Wielen van de Bus zijn aanwezig en er wordt gedanst op de muziek van de Telekids Discoshow. Uiteraard is de Landal mascotte en televisiester Bollo ook van de partij. Puk & Pelle, de vrienden van Het Vennenbos, zijn ook de hele dag op de Plaza aanwezig.

Tijdens de Nieuwjaarsplons kunnen kinderen en hun familie in het Subtropische Waterparadijs samen het nieuwe jaar vieren. Daarnaast is er gedurende de hele dag een feestelijk programma voor de parkgasten van Landal Het Vennenbos samengesteld, waarbij er op verschillende momenten van de dag diverse activiteiten plaatsvinden. De Plaza van het park is het decor van diverse optredens en meet & greets. De Telekids Discoshow zorgt de gehele dag voor geweldige feestmuziek. “Wij zijn verheugd dat we samen met RTL Telekids voor de vierde keer de uiterst succesvolle Nieuwjaarsplons organiseren. Het evenement is een bijzondere toevoeging aan een onvergetelijke kerstvakantie voor onze gasten,” aldus Guy Benink, General Manager van Landal Het Vennenbos.

Het evenement is alleen toegankelijk voor gasten die een verblijf op Landal Het Vennenbos hebben geboekt. Kijk voor meer informatie op www.landal.nl/nieuwjaarsplons

Boilerplate

Over Landal GreenParks

Landal beheert en exploiteert 83 vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije met in totaal bijna 14.000 vakantieaccommodaties. Daarnaast beschikt Landal over 1.450 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,5 miljoen gasten 12,9 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 3.000 medewerkers.Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Destination Network.

Lees meer op www.landal.nl

Over RTL TelekidsRTL Telekids startte in oktober 2010 en is inmiddels uitgegroeid tot een breed entertainmentplatform met een zender die dagelijks tussen 06.30 en 17.00 uur uitzendt op het kanaal van RTL 8, een 24-uurs-kanaal (RTL Telekids 24/7) bij alle grote kabelaars, de Telekids-gemist-app, een online speelgoedwinkel (Telekids Toys), de Telekids-tablet, een website, de Telekids Musical School en diverse evenementen. De Telekids-programma’s zijn gericht op kinderen tussen 3 en 9 jaar en zijn Nederlands gesproken, educatief en geweldloos. Voorbeelden van vertrouwde Telekids-programma’s zijn ‘Fien & Teun’, ‘Super 4’, ‘Chuggington’, ‘De Avonturen van K3’, ‘Brandweerman Sam’, ‘Ernst & Bobbie’, ‘Thomas de Stoomlocomotief’, ‘Robocar Poli’, ‘Wissper’, ‘Hello Kitty’ en ‘My Little Pony. www.telekids.nl