13
september
2019
|
13:46
Europe/Amsterdam

Landal GreenParks genomineerd voor Dutch CRO-Award DDMA

 

Landal GreenParks is een van de drie genomineerden in de categorie Mobiel voor de felbegeerde Dutch CRO Awards, die de DDMA dit jaar voor de derde keer uitreikt.

Uit tientallen inzendingen heeft de jury in totaal elf cases genomineerd in vier categorieën: acquisitie, mobiel, conversie en personalisatie.

Onze inzending in de categorie Mobiel betreft een case om het aantal boekingen via mobiel te laten stijgen. Deze zogenoemde conversion rate optimization (CRO) is een cruciaal onderdeel binnen digitale marketing en de nominatie is dan ook een mooie opsteker.

Mark Tijssen: “Echt superblij met de werkwijze, efficiëntie en de kwaliteit van de CRO teams die heeft geleid tot een zeer mooie test en uiteindelijk de nominatie. We moeten nu een presentatie voorbereiden die we mogen presenteren aan het aanwezige publiek tijdens de finale op 3 oktober in Vrijstaat Amsterdam. Hiermee maken we kans om -naast de prijs van de vakjury die ons heeft genomineerd- ook de publieksprijs in de wacht te slepen. We gaan voor de winst!”

Genomineerden categorie Acquisitie

Vakanties.nl

Flinndal

Bruynzeel Keukens

Genomineerden categorie Mobiel

Lampenlicht.nl

New York Pizza

Landal GreenParks

Genomineerden categorie Personalisatie

Schiphol

Transavia

Genomineerden categorie Conversie

Condoom anoniem

Transavia

Beerwulf