Den Haag, The Netherlands,
14
februari
2022
|
16:13
Europe/Amsterdam

Landal Elfstedenhart verwelkomt eerste gasten

Genieten van prachtige Friese natuur en weidse vergezichten, water en rust

Landal Elfstedenhart, het nieuwste vakantiepark van Landal GreenParks in Friesland, heeft vandaag de eerste gasten begroet die een verblijf boekten. Landal Elfstedenhart ligt in de driehoek Bolsward, Harlingen, Makkum, in het hart van prachtige natuur, weidse vergezichten, water en rust. In de omgeving: karakteristieke steden, pittoreske dorpjes en historische tradities.

Op Landal Elfstedenhart staan gasten drie verschillende woningtypen ter beschikking, alle geschikt voor mindervaliden. De circulair gebouwde vakantiewoningen zijn gasloos en voorzien van een warmtepomp. De ‘luxe’ varianten hebben een eigen sauna, een overdekt terras met terrasverwarming en een ‘All Season BBQ’. Vrijwel alle woningen zijn gelegen aan het water en voorzien van een eigen steiger.

In het centrumgebouw worden de receptie en diverse speelruimtes - waaronder een ‘Playstation Room’- gerealiseerd. Het dak van dit gebouw is voorzien van zonnepanelen voor de duurzame installaties.

Prachtige natuur

Landal Elfstedenhart is omzoomd door een park en grenst aan het Flietsterbos (Natuurmonumenten) en het bekroonde openluchtzwembad Mounewetter. Vanuit Landal Elfstedenhart kan men een deel van de Elfstedentocht schaatsen, fietsen of wandelen. Weidse vergezichten en historische steden en dorpen wisselen elkaar af. De vele meren, het open vaarwaternetwerk en de Waddenzee bieden volop mogelijkheden voor waterrecreatie. Voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers is Friesland een paradijs.

www.landal.nl/elfstedenhart.nl

Deel deze release