Leidschendam,
10
mei
2016
|
08:48
Europe/Amsterdam

Landal De Waufsberg: nieuw park in authentiek Limburgse bouwstijl

Op 2 september a.s. worden de eerste gasten verwelkomd op het nieuwste park van Landal GreenParks in het Zuid-Limburgse Noorbeek. In het fraaie heuvel-landschap op de grens van Nederland en België wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een ruim opgezet park van 62 luxe recreatiewoningen rondom het gezellige dorpsplein met diverse voorzieningen.

Het ontwerp van het vakantiepark is geïnspireerd door de authentieke Limburgse bebouwing. Zo is het hoofdgebouw afgeleid van de karakteristieke Limburgse carré-boerderij. De 62 vrijstaande vakantiewoningen zijn beschikbaar in 4-, 6-, 8- en 12 persoonstypen en in de uitvoeringen Comfort, Luxe of Extra Luxe. De verschillende geveltjes geven een dorpse uitstraling. Duurzaamheid heeft bij het ontwerp en realisatie van het park een grote rol gespeeld, zowel in materiaalkeuze en hergebruik, als in isolatienormen.

Het park ligt prachtig op een glooiende helling met veel groen in en rond het park. Gasten kunnen hier van het echte bourgondische Limburg genieten. Toeristisch aantrekkelijke plaatsen zoals Slenaken, Noorbeek en ook Maastricht, Aken en Luik liggen nabij en de vele activiteitenmogelijkheden in de regio maken het park tot een aantrekkelijke uitvalsbasis.

“Met dit park komen we tegemoet aan de vraag naar luxere en ruimere recreatiewoningen. In combinatie met de fantastische ligging en de mooie omgeving van Zuid Limburg zal dat ook de gasten uit onze buurlanden aanspreken,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Reserveren voor aankomsten vanaf 2 september kan op www.landal.nl/dewaufsberg