Den Haag, The Netherlands,
21
november
2022
|
15:05
Europe/Amsterdam

Landal De Rieverst: nieuw vakantiepark op unieke locatie in prachtige natuur

Kwalitatief hoogwaardig vakantiepark op de grens van Overijssel en Drenthe

Landal GreenParks kondigt een nieuw vakantiepark aan, gelegen op een schitterende locatie tussen natuurgebieden zoals de Zwarte Dennen en Nationaal Park Weerribben-Wieden. Het gaat om 148 chique, onder architectuur ontworpen bosvilla’s in vijf verschillende typen. Projectontwikkelaar Uniq Vastgoed is gestart met de verkoop van de woningen. Na oplevering neemt Landal GreenParks het vakantiepark in de verhuur als Landal De Rieverst. 

De 148 villa’s op De Rieverst liggen verspreid over het park op zeer riante kavels. Elke kavel is voorzien van parkeergelegenheid. De 4-, 6- en 8-persoons uitvoeringen zijn voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid en de woningen worden compleet ingericht en gestyled opgeleverd aan de nieuwe huiseigenaren. Het verhuurcontract met Landal GreenParks staat 90 dagen eigen gebruik per jaar toe, waarvan 21 dagen in het hoogseizoen. Landal De Rieverst krijgt een centrumgebouw met indoorzwembad, ParkShop en een panoramisch buitenterras op het zuiden. Ook komt er een (lager gelegen) speelveld met waterpartij een indoor-speelgelegenheid en een fietsverhuur.

Rust, ruimte en natuur is er volop in de omgeving van Landal De Rieverst. Via kleine paden wandelt u vanaf het park zo deze eindeloos mooie natuur in. In de achtertuin kronkelt het riviertje De Reest door een prachtig ongeschonden beekdal, ideaal voor wandelingen en ontdekkingstochten van bos en heide. Dichtbij is Nationaal Park Weerribben-Wieden dé plek om vogels en oer-Hollandse wolkenluchten te spotten. Het nationaal park is het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa. Natuurgebied De Zwarte Dennen heeft een tokkelbaan, speelvijver en heerlijke zandstranden. Het fijne is dat al deze plekken met elkaar verbonden zijn via fijne fiets- en wandelroutes waardoor elke keer weer iets nieuws te ontdekken valt.

De bosvilla’s van Landal De Rieverst worden aangeboden door Landal Makelaardij en Vakantiemakelaar. Meer informatie via www.landalmakelaardij.nl en www.vakantiemakelaar.nl