Leidschendam,
26
oktober
2016
|
10:20
Europe/Amsterdam

Landal de Reeuwijkse Plassen nu boekbaar

Nieuw en duurzaam waterpark in Het Groene Hart

Op 23 december opent Landal GreenParks een nieuw vakantiepark dat uniek is op het gebied van duurzaamheid. Landal De Reeuwijkse Plassen ligt direct aan de Reeuwijkse Plassen dichtbij Gouda, en bestaat uit 270 waterwoningen met eigen aanlegsteiger. Als eerste vakantiepark in ons land gaat Landal De Reeuwijkse Plassen zelf duurzame elektriciteit opwekken. Met ingang van vandaag is een verblijf in het park te reserveren voor aankomsten vanaf 23 december.

De Reeuwijkse Plassen liggen midden in het Groene Hart, omgeven door pittoreske dorpen, monumentale boerderijen, molens, plassen en meren. Gasten hebben de keus uit geschakelde waterwoningen (voor 2, 4, 6 of 8 personen) en vrijstaande waterwoningen (voor 4, 6, 8 of 10 personen). De waterwoningen zijn allemaal direct aan het water gelegen en beschikken over een eigen aanlegplaats om af te meren bij de woning. De centrale voorzieningen bestaan onder meer uit een ontvangstruimte, overdekt zwembad, indoor speelplaats en een ParkShop met streekproducten, buiten is er een natuur speeleiland. Het park is direct gelegen aan een surf en recreatieplas met strandje.

“We hebben er een mooie nieuwe bestemming bij: dit park onderscheidt zich door het fantastische buitenleven: alles is ontworpen met de natuur als uitgangspunt. Gasten kunnen er met de fiets op uit trekken, varen en lunchen op de plassen, wandeltochten maken of het nabijgelegen Gouda bezoeken. Hiervandaan ben je ook in een half uurtje in Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Dit wordt een bijzonder populaire bestemming bij onze gasten,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Landal De Reeuwijkse Plassen is duurzaam ontwikkeld. De inrichting van het park, de bouw van de woningen, de gebruikte materialen, in alles is gekozen voor duurzame materialen. Bovendien wekt het park als eerste vakantiepark in ons land zelf zijn duurzame stroom op.