Leidschendam,
13
april
2018
|
13:54
Europe/Amsterdam

Landal De Bloemert introduceert luxe 8-persoonsbungalows met privé-zwembad

Vanaf 13 april online boekbaar

Landal De Bloemert is uitgebreid met vijf exclusieve 8-persoonsbungalows, alle voorzien van een overdekt privé-zwembad. Naast alle overige luxe extra’s hebben de nieuwe bungalowtypen een eigen aanlegsteiger om lekker op te luieren of te vissen, of om zo met de eigen boot het Zuidlaardermeer op te varen. De exclusieve bungalows zijn boekbaar vanaf 13 april met aankomst vanaf 1 juni.

De nieuwe 8-persoonsbungalows op Landal De Bloemert zijn bij uitstek geschikt voor grotere families, drie-generatie vakanties, vriendengroepen, of bijvoorbeeld voor groepen die een cursus volgen bij de zeilschool naast het park en graag in een luxe accommodatie willen verblijven.

Slaapkamer en badkamer op de begane grond

De 8-persoonsbungalows beschikken over vele luxe extra’s zoals een overdekt privé-zwembad (ca. 4,70 x 2,50 m) met jet-stream, een sauna-/zonnehemelcombinatie, luxe open keuken met openslaande deuren naar het grote beschutte terras aan het water, twee badkamers en een wasmachine/-droger. Alle bungalows hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De nieuwe 8-persoons bungalows vormen een aanvulling op de reeds bestaande 4- tot 12-persoons waterbungalows op Landal De Bloemert.

Willem Otto Nachbahr, general manager van Landal De Bloemert: “De vraag naar groepsbungalows, meer luxe en bijzondere accommodaties neemt elk jaar toe. Vier jaar geleden introduceerden we verschillende 10-persoonsbungalows, waarvan eentje uitgerust met een eigen privé-zwembad. Door de enorme belangstelling en lovende reacties van onze gasten, is besloten om alle nieuwe 8-persoonsbungalows te voorzien van een eigen zwembad."

Eigen jachthaven en zeilschool

Landal De Bloemert ligt direct aan het Zuidlaardermeer en beschikt over een eigen jachthaven en zeilschool waar door ervaren instructeurs zeil- en surflessen worden gegeven. Ideaal voor gasten met kinderen zijn de zeil- of surfkampen die overdag worden gegeven waardoor aansluitend voldoende tijd is om met het hele gezin van de vakantie te genieten in een van de comfortabele bungalows. Watersporters kunnen bij de zeilschool ook terecht voor het huren van surfplanken en zeilboten (polyvalken), kano’s en waterfietsen. Paviljoen de Bloemert is echt een aanrader met met terras aan het Zuidlaardermeer.