Leidschendam,
09
februari
2016
|
01:00
Europe/Amsterdam

Landal bekroond met Nederlandse Vakantie Award in categorie Vakantieparken

Landal GreenParks is tijdens de uitreiking van de Nederlandse Vakantie Awards bekroond in de categorie Vakantieparken. Dat gebeurde op zaterdag 6 februari op het Reisgala in Studio’s Aalsmeer, waar de Nederlandse Vakantie Awards voor de tweede keer werden uitgereikt. In totaal werden veertien reisbedrijven onderscheiden voor beste service en kwaliteit.

De jaarlijkse verkiezing van de Nederlandse Vakantie Awards is een initiatief van reisvakblad TravMagazine en wordt mede mogelijk gemaakt door Schiphol, Post.nl, branchevereniging ANVR en garantiefonds SGR. Consumenten konden op Opiness.nl stemmen op hun favoriete reisaanbieder door een review te schrijven (rapportcijfer en een toelichting). Op alle aanbieders kon worden gestemd. Tevens heeft onderzoeksbureau Q&A Research een panelmeting verricht. Een deskundige jury heeft alle resultaten beoordeeld.

De keuze voor Landal wordt door de jury op Opiness.nl als volgt geformuleerd: “Bezoekers van Landal GreenParks schrijven in hun reviews vaak terug te komen en dat is niet voor niets: de gasten zijn enthousiast over de mooie natuurlijke omgeving en de gezellige en schone bungalows. De vriendelijke service en goede faciliteiten worden ook vaak genoemd.”

“We zijn enorm trots om opnieuw deze onderscheiding te mogen ontvangen,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks. “Mooi om te zien dat onze gasten zo enthousiast zijn over onze service en kwaliteit dat ze niet alleen terugkeren op de parken, maar hun waardering ook op deze manier laten blijken.”