Julianadorp,
14
maart
2018
|
00:00
Europe/Amsterdam

Landal Beach Resort Ooghduyne opent nieuw familierestaurant Steaks & Burgers

Op Landal Beach Resort Ooghduyne is begin maart het nieuwe familierestaurant Steaks & Burgers geopend. Het restaurant ligt naast de golfbaan, op 200 meter afstand van het centrumgebouw en is dagelijks geopend voor parkgasten, omwonenden en passanten. Steaks & Burgers is een mooie aanvulling op Brasserie Sandz en een ideale gelegenheid voor gezinnen met kinderen én grotere groepen.

Het afgelopen jaar is Landal Beach Resort Ooghduyne uitgebreid met verschillende 10-, 12- en 16-persoons groepsaccommodaties. Door de toename van het aantal gasten ontstond ruimte om naast Brasserie Sandz, dat ook een afhaalpunt heeft voor maaltijden, een tweede restaurant te openen.

Mooie beleving

“Lekker en eerlijk eten in een ontspannen omgeving, dat is wat we willen bieden”, aldus Paul Reizevoort, Manager F&B van Landal Beach Resort Ooghduyne. “Onze collega's van Landal De Lommerbergen hebben het concept voor Steaks & Burgers ontwikkeld en gerealiseerd vanuit hun passie voor koken met mooie en eerlijke producten. Na een bezoek aan dit park was ons team zo enthousiast dat we vrij snel besloten dit nieuwe concept ook bij ons te realiseren. De naam Steaks & Burgers maakt direct duidelijk welke gerechten hier worden geserveerd. Daarnaast is de formule en inrichting uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen en grotere groepen. We zijn enorm blij dat we onze gasten weer een mooie en nieuwe beleving kunnen bieden. Tijdens het openingsweekend hebben we al veel enthousiaste reacties ontvangen.”

Gerechten van de lavagrill

Op de menukaart staan heerlijke gerechten die zoveel mogelijk worden bereid op de lavagrill: een elektrische grill met lavasteen, speciaal geschikt om smakelijk en vetarm te grillen. Steaks & Burgers heeft een speciale kinderkaart en serveert iedere maand een andere Chef's Choice burger.