Den Haag, The Netherlands,
25
november
2022
|
10:29
Europe/Amsterdam

Kerststad Valkenburg

download
Kerstparade Promo

Valkenburg is de meest  sfeervolle  kerststad van het land in het sprookjesachtige Heuvelland. Van 18 november 2022 t/m 8 januari 2023 is er weer zoveel te beleven in Kerststad Valkenburg. 

Ondergronds in de sfeervol verlichte gangen van de Gemeentegrot en Fluweelengrot vind je unieke kerstmarkten. Kijk je ogen uit bij meterslange miniatuurdorpjes en mergelsculpturen bij Kerst in MergelRijk of bekijk het kerstverhaal in Winter Wonderland. Trek gekregen? De Route d'Amuse brengt je langs de beste restaurants van Valkenburg. Plan je bezoek vooraf en koop je tickets online

Landal Christmas Parade

Tijdens Kerststad Valkenburg trekt twee maal per week een sprookjesachtige optocht (Landal Christmas Parade) door de oude straatjes van het stadje. De historische kern vormt een spectaculair decor voor de lichtstoet met rijkelijk versierde praalwagens en groepen dansers in prachtige kostuums.Op een speciaal voor Kerststad gecomponeerd kerstnummer is stilstaan tijdens het kijken bijna onmogelijk. De lichtjes, dansers, wagens en de aanstekelijke muziek maken de Landal Christmas Parade elk jaar weer tot één van de grote publiekstrekkers van Kerststad Valkenburg.

European Best Christmas Markets 2023

Wederom staat Kerststad Valkenburg in de Top 10 van European Best Christmas Markets. 374.803 reizigers uit 179 landen ter wereld brachten hun stem uit.

Geniet van een verblijf op Landal Kasteeldomein De Cauberg, kijk hier voor de mogelijkheden.

 

Deel deze release