Leidschendam,
07
april
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Vakantieresort Hof van Saksen wint Zoover Award

Categorie Beste Vakantie Bungalowpark Aanbieder Large

Vakantieresort Hof van Saksen, onderdeel van Landal GreenParks, is door de gasten van de vakantiebeoordelingssite Zoover gekozen tot Beste Vakantie Bungalowpark Aanbieder van 2017. Hof van Saksen kreeg de onderscheiding in de categorie L. De jaarlijks terugkerende publieksprijzen, die bekend staan als de ‘Oscars’ voor de reiswereld, werden gisteravond bekendgemaakt in The Harbour Club in Amsterdam.

Dit jaar werd voor het eerst onderscheid gemaakt tussen kleinere en grote organisaties, waardoor de ruim 150 deelnemers evenveel kans maakten op de titel van dé meest belangrijke publieksprijzen in de reisindustrie. Een record aantal vakantiegangers (124.000) heeft de afgelopen weken zijn stem uitgebracht.

“We zijn bijzonder trots op deze award voor Hof van Saksen. Het is geweldig dat gasten je zo waarderen dat ze hun stem uitbrengen. De gemiddelde gasttevredenheid van 8.7 geeft aan dat gasten hun verblijf hier in hoge mate waarderen,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks, die de onderscheiding in ontvangst nam, samen met Tom Bouchier, Manager Marketing & Sales Hof van Saksen.

General Manager Roland Rozenbroek van Hof van Saksen is verheugd en trots op de prestaties van zijn medewerkers: “De gast zet ons op nummer 1 en dat is een geweldige waardering voor de beleving die gasten bij ons meemaken, waaronder de vele vernieuwingen en innovaties die we hier de afgelopen jaren hebben doorgevoerd. De jongste ontwikkeling betreft de bouw van drie spectaculaire waterglijbanen, die in het najaar in gebruik worden genomen.”

De Zoover Awards voor de individuele vakantieparken worden in januari 2018 bekend gemaakt.