Leidschendam,
25
juli
2016
|
16:55
Europe/Amsterdam

Hof van Saksen wint Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2016

Opnieuw vier top-5 noteringen voor Landal bij Kids Zwemparadijs Tip! Keurmerk

Hof van Saksen is uitgeroepen tot winnaar van het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2016 in de categorie ‘Vakantie met overdekt zwembad’. Ook vorig jaar won Hof van Saksen deze categorie. De parken Landal Het Land van Bartje en Landal Salztal Paradies staan opnieuw in de top 5 van deze categorie, terwijl Landal Het Vennenbos wederom een notering in de top 5 van de categorie ‘Vakantie met subtropisch zwemparadijs’ behaalde.

Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk is een initiatief van Kids Vakantiegids. Uit honderden accommodaties in Nederland, België en Duitsland is in vijf categorieën een top 5 geselecteerd op basis van waterpretfaciliteiten, zoals waterglijbanen, -attracties, -sporten en de mate waarin het zwembad is gethematiseerd. Ook is gelet op de beoordeling door gezinnen met kinderen en de mogelijkheid tot baby- en peuterzwemmen en het volgen van zwemlessen in de schoolvakanties.

In de afgelopen maand hebben ruim 3.000 kids en ouders gestemd op hun favoriet via het stemformulier op Kidsvakantiegids.nl. Dat leverde de winnaars op.

“Waterpret is voor veel van onze gasten een onlosmakelijk onderdeel van de totale vakantiebeleving en we zijn enorm blij met deze positieve gastenwaardering,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks. “We zijn voortdurend bezig om te kijken waar we faciliteiten kunnen verbeteren of uitbreiden. We zien deze awards als zowel een waardering als een stimulans.”