Nooitgedacht,
10
juli
2019
|
12:30
Europe/Amsterdam

Hof van Saksen winnaar Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2019

Hof van Saksen is wederom uitgeroepen tot winnaar van het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk. Het is het vijfde achtereenvolgende jaar dat Hof van Saksen in deze categorie wint. Vorige week is de langste trechterglijbaan ter wereld geopend. Het luxe vakantieresort had twee jaar geleden al een wereldprimeur met drie andere spectaculaire waterglijbanen en geeft aan te willen blijven innoveren en investeren in exclusieve waterpret.

“We zijn enorm blij met deze gastenwaardering. Alleen bij ons vind je zulke unieke waterglijbanen voor het hele gezin. We streven ernaar om onze gasten een buitengewone vakantiebeleving op het hoogste niveau te bieden,” aldus Roland Rozenbroek, General Manager van Hof van Saksen

Saltato: een glijbaan voor waaghalzen

Met de nieuwe Saltato voegt Hof van Saksen een buitengewone beleving voor echte waaghalzen toe. In een 2-persoonsband worden de gasten door vier trechters met een doorsnede van 5 meter heen en weer geslingerd. De spectaculaire lichteffecten maken de rit compleet en nog intenser. De naam Saltato staat voor muzikale sprongen en is een knipoog naar de opera Carmen van Bizet.

Ruim 6200 gezinnen brachten in de afgelopen maand hun stem uit in de Kids ZwemparadijsTip! competitie. Zij verkozen Hof van Saksen met de spectaculaire indoor waterglijbanen tot het beste adres mét overdekt zwembad in Nederland, België en Duitsland.

Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk is een initiatief van Kids Vakantiegids. Uit honderden accommodaties in Nederland, België en Duitsland is per categorie een top 5 geselecteerd op basis van waterpretfaciliteiten, zoals waterglijbanen, -attracties, -sporten en de mate waarin het zwembad is gethematiseerd.